Ce face o relaţie să fie funcţională? Nevoia care ajută la sudarea cuplului

nvc.jpg

Ce face o relaţie sa fie functionala
Nevoia de companie relaxantă, esenţială pentru bunul mers al relaţiei
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Sigur că pentru fericirea unui cuplu este foarte important să existe dragoste, dar nu este suficientă doar dragostea. Ceea ce face o relație să meargă sunt doi parteneri echilibrați emoțional, care își pot recunoaște nevoile, care știu cum să și le împlinească sau care să știu cum să comunice despre ceea ce își doresc să primească. Doi parteneri care sunt deschiși la a afla despre nevoile celui de lângă ei.

Nevoia de companie relaxantă, esenţială pentru bunul mers al relaţiei

Împlinirea acestei nevoi face de multe ori diferența dintre un parteneriat sănătos și o relație bazată pe dependență/co-dependență. Fiecare individ are activitățile sale preferate, hobby-uri pe care le face petrecând timp de calitate cu el însuși. În același timp, într-o relație, cei doi parteneri trebuie să accepte timpul personal al fiecăruia dintre ei și în același timp să descopere activitățile pe care le pot face împreună.

Nevoia de companie relaxantă se referă efectiv la timpul de calitate pe care îl petrecem în doi, momente care ajută la sudarea cuplului prin conectarea reală a celor doi parteneri. Atunci când această nevoie nu este împlinită real (de multe ori, mai ales la începutul relației, tindem să acceptăm activitățile propuse de partener chiar dacă nouă nu ne fac plăcere, asta născând multă frustrare în noi înșine), între cei doi parteneri apare înstrăinarea.

 

Loading...

Citește și

 • Ce trebuie să spui ca să cucereşti o femeie

  Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei să o cucereşti, ar trebui să o cunoşti destul de bine, ca să nu o dai în bară. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.

 • complicată relaţia cu un bărbat divorţat

  În momentul în care începi o relaţie cu un bărbat divorţat ar fi indicat să vă întâlniţi mai rar la început. Nu grăbi lucrurile, ci ia-o treptat, ca să aveţi timp să vă cunoaşteţi. Cineva care a trecut de curând printr-un divorţ are foarte multe probleme de rezolvat, nu numai pe plan emoţional.

 • Foarte multe femei au experimentat acest lucru: durerea în timpul sexului

  Foarte multe femei au experimentat acest lucru: durerea în timpul sexului. Durerea în timpul partidelor de amor poate avea un efect emoţional distructiv asupra relaţiei de cuplu. Iar cu timpul, unele cupluri chiar ajung să se despartă din această cauză. Atunci când sexul îţi provoacă durere, nicidecum plăcere, trebuie să identifici cauza, pentru a înlătura de tot efectul. În articolul de mai jos, aflaţi motivul pentru care unele femei simt disconfort în timpul sexului.

 • Sexul la telefon este mai mult decât plăcere

  Telefonul a fost inventat nu doar pentru a înlesni comunicarea între două persoane. Cum sexul este un mod de a comunica, telefonul poate fi folosit cu mare succes în iniţierea de jocuri sexuale. Sexul la telefon este tipul de sex care vă poate condimenta relaţia intimă şi este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află sau nu la distanţă unul faţă de celălalt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1