Ce este de făcut când partenerul întâmpină probleme cu erecţia?

oral.jpg

partenerul intampina probleme cu erectia
Dacă iubitul tău întâmpină probleme cu erecţia, cel mai bun mod de a i-o provoca este să-i faci sex oral
foto:123RF

Este bine cunoscut faptul că cei mai mulţi bărbaţi adoră felaţia. Dacă iubitul tău întâmpină probleme cu erecţia, cel mai bun mod de a i-o provoca este să-i faci sex oral.

Senzaţia buzelor tale în jurul penisului lui este de obicei de ajuns pentru a provoca erecţie. Un mod perfect de a face sex oral este poziţia „69”. În timp ce el este ocupat să-ţi maseze clitorisul şi vulva cu gura, tu poţi să-i masezi penisul cu buzele şi limba. Poziţia „69” înseamnă că puteţi sta într-o parte, sau tu să fii deasupra, sau el să fie deasupra.

O altă poziţie excelentă este aceea pe care el o poate folosi cu tine: el stă pe spate cu picioarele desfăcute şi tu stai între ele. Astfel, sunteţi amândoi într-o poziţie confortabilă şi poţi să vezi din expresia lui efectul pe care îl provoacă tehnica ta.

Unor bărbaţi le place să ejaculeze în gura iubitelor lor. Pe unele femei le excită acest lucru, pe altele nu le deranjează, iar altele urăsc ideea. Există o mulţime de lucruri pe care le puteţi face în intimitatea dormitorului, insă trebuie să fie de acord şi partenerul de viaţă.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • sexul cu iubitul nu va mai satisface

  De-a lungul relaţiei de cuplu sunt destul de multe momente delicate în dormitor în care femeia trebuie să aibă curaj să preia iniţiativa. Este important ca acest lucru să se facă cu foarte multă finețe pentru a nu-i da senzaţia iubitului că ceva este în neregulă.

 • trebuie sa stie orice barbat despre prostata

  Glanda prostatei este o parte vitală a aparatului sexual masculin. Unul din rolurile ei este să aducă lichid prostatic în spermă şi cu cât produce mai mult lichid, cu atât ejacularea ţine mai mult. În plus, contracţiile ei dau senzaţiile plăcute din timpul orgasmului.

 • simte o femeie nu poate atinge orgasmul

  Probabil, vi s-a întâmplat şi vouă să vă bucuraţi de sex fără să aveţi orgasm. Lucru absolut normal, din punctul multora de vedere. Pentru că orgasmul nu este singura modalitate de a măsura plăcerea pe care o simte femeia în timpul actului sexual. Totuşi, sunt şi situaţii când absenţa permanentă a orgasmului poate crea probleme în cuplu. Iată câteva explicaţii în articolul de mai jos.

 • Mitul spulberat despre largirea organul genital feminin

  Cele mai multe femei sunt cu adevărat preocupate de aspectul şi mărimea propriului organ intim. Acestea cred despre vaginul lor că dacă este prea larg, partenerii nu se vor simţi bine, dacă este prea îngust, nu vor avea ele parte de plăcere deoarece actul sexual se desfăşoară cu dificultate şi este dureros.