Ce e considerat „normal” în relații? Independenţa este foarte importantă!

ppp.jpg

Ce e considerat normal în relații
Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tău
foto: 123RF

Ne învârtim în jurul ideii de normalitate şi nu ne propunem nimic mai mult sau mai puţin decât ca relaţiile noastre amoroase să se încadreze în sfera "normalului". Dar nu ne dăm seama că există foarte multe lucruri care se încadrează în sfera normalităţii şi care pot fi sănătoase într-o relaţie.

Normalitatea, mai ales cea într-o relaţie, e relativă, şi diferă în funcţie de cei ce formează cuplul. Chiar dacă psihologii îţi vor spune că anumite lucruri nu sunt normale, în realitate ele se întamplă şi sunt foarte comune într-o relaţie.

Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tău. Ascultă-l și încearcă să îl înțelegi, iar dacă vrei să se deschidă în fața ta, încearcă să nu îl judeci când îți spune ceva. Fii prietena lui cea mai bună!

Într-o relație este normal ca fiecare partener să aibă o viață! Nu trebuie să faceți totul împreună și să aveți doar prieteni comuni. Nu renunța la viața ta doar pentru că te-ai îndrăgostit! Independența este foarte importantă!

Când ești mult timp cu o persoană, uiți să îi mai spui de ce îl iubești! Este important să îi mai amintești din când în când iubitului tău de ce te-ai îndrăgostit de el!

Niciodată nu este prea multă afecțiune sau romantism! Sărutați-vă cât de des puteți, pentru că astfel nu veți lăsa flacăra să se stingă.

Certurile și micile neînțelegeri sunt normale într-o relație, câtă vreme nu au loc în fiecare zi. Este important să spui ce te deranjează, cu riscul de a-l enerva pe celălalt, pentru că altfel nu faci decât să acumulezi frustrare.

 

Loading...

Citește și

  • Partenerul este supărat sau stresat

    Se poate întâmpla ca iubitul tău să vină acasă de la serviciu foarte supărat. Tu chiar îți dorești să știi ce s-a întâmplat, dar forțarea acestuia să-ți spună poate fi o idee rea. Încercarea de a obține răspunsul de la un partener supărat cu expresii de genul "spune-mi" sau "vreau doar să te ajut" poate părea cea mai bună soluție, dar acest lucru doar dă o direcție egoistă conversației. În loc de a te concentra asupra modului în care să îți ajuți partenerul supărat, acele fraze mută atenția pe curiozitatea și nevoile tale. Iată ce impact are asta asupra relației!

  • Lipsa orgasmului nu are efecte negative asupra organismului

    Lipsa unui orgasm nu are efecte negative nici asupra ta, nici asupra iubitului tău. Există multe informaţii false privind consecinţele nefaste pe care lipsa orgasmului le are asupra psihicului şi fizicului nostru. Bărbaţii sunt cei mai drastici considerând că sperma se depozitează în testicule, iar abstinenţa poate duce chiar la cancer.

  • Complexele caracteristice tututror tipurilor de femei

    Femeile vor fi întotdeauana nemulţumite de modul în care arată. Tendinţa de perfecţiune este uneori justificată, însă atunci când ea este exagerată poate determina schimbări comportamentale care dăunează în relaţia de cuplu.

  • Ai simţ aventurier şi te rezumi la partide de sex de-o noapte, fără complicaţii, sau preferi să te dedici unei relaţii stabile, comode, în care ai acees la sex non-stop? Schimbi partenerii ca pe şosete sau mergi în vacanţe cu aceeaşi persoană? Indiferent de opţiune, nu uita să trăieşti la maximum partidele de sex!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1