Ce anume îi atrage atenţia unui bărbat atunci când cunoaşte prima dată o femeie

excitatie_0.jpgprivesc.jpg

atrage pe barbat sex femeie
Deoarece excitarea femeilor nu este vizibilă, bărbaţii ar privi mai întâi chipurile pentru a şti dacă femeia este excitată şi deci disponibilă
foto:123RF

Credeţi probabil că dacă îi adresăm această întrebare unui bărbat el va răspunde “ochii”, în timp ce de fapt el va privi discret în primul rând sânii şi fesele femeilor?

Conform unor studii citate în cartea “150 de experimente pentru cunoaşterea sexului opus”( Serge Ciccotti), ne arată că pe bărbaţi îi “înteresează” cel mai mult sânii(38%), apoi fesele(24%) şi părţile genitale(21%) şi în final picioarele( 18%). Presiunea de a se reproduce este aşa de mare, încât pentru bărbaţi vor avea mai multă greutate caracteristicile sexuale.

Deoarece excitarea femeilor nu este vizibilă, bărbaţii ar privi mai întâi chipurile pentru a şti dacă femeia este excitată şi deci disponibilă. Expresia feţei ar arăta faptul că suntem interesaţi şi că apreciem sexul. În ceea ce le priveşte pe femei, sexul cu un bărbat le va da mai multe informaţii precise despre intensitatea excitării acestuia. Iată de ce femeile ar privi mai întâi corpul bărbaţilor pentru a şti dacă sunt excitaţi.

loading...
Loading...

Citește și

 • sex oral femei barbati

  Să faci felaţie poate fi o schimbare plăcută a activităţilor în timpul actului sexual, dar numai dacă ambii parteneri se bucură de ea. Şi o cerinţă pentru asta este dorinţa. Nu ar trebui să faci sex oral dacă nu vrei.

 • sex pozitie sexuala preferinte personalitate indicii

  Sigur ai observat că în momentele intime partenerul tău folosește mai des o anumită poziție sexuală. Însă aceasta nu doar că-i oferă un orgasm mai intens, ci poate dezvălui indicii despre personalitatea lui. Descoperă ce spune poziția sexuală preferată despre el!

 • igiena barbatul partida de sex

  Igiena intimă după sex ar trebui să fie la fel ca spălatul pe dinţi în fiecare dimineaţă. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să sari peste acest pas dacă vrei să fii ferit de tot felul de infecţii.

 • pozitii ciudate care garanteaza placere maxima

  Unele poziţii sexuale considerate drept ciudate, nu pot fi luate prea în serios, dar sunt bune pentru distracţie. Dacă învăţaţi să fiţi suficient de dezinhibaţi ca să le încercaţi, atunci toată excitaţia „sexului” serios va fi intensificată de sentimentul de libertate dat de aceste ipostaze.