Ce admiră cel mai mult un bărbat la o femeie? Nu are legătură cu aspectul fizic

aventura.jpg

Ce admiră bărbat la o femeie aspectul fizic
Orice bărbat va manifesta un interes crescut pentru o persoană complexă, despre care are mereu ceva de aflat sau de la care învaţă lucruri noi şi interesante
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În perioada de început a unei relaţii, bărbatul este cel care acordă atenţie mai mare femeii de lângă el, însă pe parcurs lucrurile pot lua o turnură inversă, mai ales dacă îi dai partenerului motive şă îşi piardă interesul.

Aproape orice bărbat va manifesta un interes crescut pentru o persoană complexă, despre care are mereu ceva de aflat sau de la care învaţă lucruri noi şi interesante. De aceea, este foarte important să ai propriile pasiuni, să ştii ce vrei de la tine, să ai standarde, să îţi pui mereu noi scopuri şi misiuni de îndeplinit.

Pe scurt, să fii o persoană activă, aflată într-un permanent proces de dezvoltare şi acumulare de noi cunoştinţe. În acest fel, vei împuşca trei iepuri dintr-o lovitură: tu vei deveni pe zi ce trece o femeie tot mai puternică şi mai stăpână pe tine, el te va admira şi iubi tot mai mult şi pe lângă asta îşi va dori să se ridice la înălţimea ta, va fi mult mai motivat în acţiunile proprii.

 

Loading...

Citește și