Cât trebuie să aştepţi după ce te desparţi de cineva?

relatie.jpg

trebuie aştepţi după desparţi de cineva
Există tot felul de teorii care ne calculează la cât timp ar fi bine să începem o nouă poveste de dragoste
foto: 123RF

În primul rând, nu este indicat să te implici emoţional într-o altă relaţie, având în vedere că încă nu ai trecut peste şocul separării şi poate încă mai ai sentimente pentru fostul iubit.

Apoi, mai este şi altă problemă: există posibilitatea ca tu să fii trecut mai uşor peste această relaţie, însă el poate mai suferă şi speră să vă împăcaţi. Sau poate e invers.

Cât trebuie să aştepţi după ce te desparţi de cineva? Există tot felul de teorii care ne calculează la cât timp ar fi bine să începem o nouă poveste de dragoste cu altcineva în funcţie de durata fostei relaţii. Nu urma reguli fără sens, momentul potrivit este cel ales de tine. Gândeşte-te că nici tu nu ai vrea să-l vezi pe el cu o altă fată la câteva zile după ce v-aţi despărţit.

loading...
Loading...

Citește și

 • Cele mai comune temeri sexuale ale femeilor

  Scopul sexului este să te simţi bine, luând în considerare dorinţele partenerului, iar el pe ale tale şi să faceţi toate lucrurile care vă stârnesc libidoul. De aceea, nu este o idee bună să taci, crezând că iubitul tău îţi va considera dorinţele ciudate şi te va judeca din această perspectivă.

 • pastila de a doua zi sex

  Pastila de a doua zi reprezintă o metodă de contracepție foarte eficientă, însă trebuie folosită numai în cazuri de maximă urgență, și nu trebuie abuzat de ea. Aceasta te salvează de la o sarcină nedorită, fiind recomandată în cazurile în care ai făcut sex neprotejat sau prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual.

 • Semne ca organismul tau are nevoie de sex

  Uneori, este uşor să treci cu vederea peste anumite semnale ale corpului care exprimă nevoia de sex, alteori le simţi prea acut că nu le iei în seamă. Cea mai bună metodă pentru a identifica aceste semnale este de a observa dacă anumite probleme sau senzaţii de disconfort dispar sau nu după o partidă de sex.

 • Compatibilitatea educatională constituie pietrele baza relaţii

  Multe studii au ajuns la concluzia că educaţia şi experienţa de viaţă îşi spun cuvântul în majoritatea cuplurilor şi de asemenea, constituie una din pietrele de bază ale unei relaţii.