Cât de mult contează pentru femei atmosfera din dormitor pentru a ajunge la orgasm

dormitor.jpg

contează emei atmosfera dormitor orgasm
Pentru femei este foarte importantă atmosfera
foto: 123RF

Pentru femei este foarte importantă atmosfera. Dacă la bărbaţi, pentru a ajunge la punctul culminant al plăcerii sexuale, totul este mecanic, la femei nu este deloc aşa.

Atâta timp cât penisul este stimulat, acesta va ejacula indiferent de atmosfera sau sentimentele faţă de cealaltă persoană implicată. La reprezentantele sexului frumos fiecare detaliu contează, iar natura acestora asigură orgasmul mult dorit.

Contează foarte mult ce muzică va cânta în timpul actului sexual, cum va fi lumina, iar pentru unele persoane vizionarea unui film pentru adulţi ajută la formarea atmosferei propice. Drept urmare, trebuie să-ţi găseşti climatul care ţi se potriveşte şi să cauţi mereu să îl îmbunătăţeşti.

 

Loading...

Citește și

 • nimfomanie cauze

  Dependenţa de sex, numită în unele contexte şi nimfomanie, se află la graniţa între joacă, plăcere, nebunie şi boală. Cu toate acestea, mulţi specialişti o consideră mai mult o boală. O persoană dependentă de sex este obsedată de gândul producerii unei activităţi sexuale, dar nu de fiecare dată obţine o plăcere reală din acel act sexual.

 • Abstinenta sexuala inofensiva

  Unii oameni decid sau sunt nevoiţi, din diverse motive, să se abţină de la sex, în anumite momente din viaţa lor. Acesta nu este, neapărat un lucru rău, abstinenţa sexuală fiind inofensivă atunci când este practicată cu moderaţie.

 • intenţii are barbatul pe care îl placi

  Pentru o femeie este foarte uşor să-şi dea seama dacă un bărbat vrea doar sex sau vrea o relaţie serioasă. Trebuie să fii foarte atentă la modul cum te tratează, la cum vorbeşte cu şi despre tine, dacă foloseşte "noi" sau "eu şi tu" în discuţiile voastre. De asemenea, este foarte important felul în care vorbeşte cu tine.

 • Alcoolul în exces determină apariţia tulburărilor erectile

  Contrar părerii multora, mai multe pahare de vin sau orice altă băutură alcoolică, pot face mai mult rău decât bine. Ştim cu toţii că un pahar de vin pe zi este sănătate curată, sau că vinul roşu face minuni în pat, însă atunci când depăşeşti limita, nimic nu mai poate avea un efect pozitiv.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1