Cât de importante sunt discuţiile despre sex cu partenerul de viaţă?

drag.jpg

importante sunt discuţiile despre sex cu partenerul de viaţă
Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm
foto: 123RF

O sumedenie de oameni se plâng cu fiecare prilej pe care îl prind de viaţa lor intimă în care nu se mai întâmplă nimic palpitant, dar foarte puţini spun că au şi făcut ceva ca să îndrepte lucrurile

Celor mai multe persoane le este aproape imposibil să treacă peste timiditate, ruşine, prejudecăţi. Puţine sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

Lipsa comunicării şi iniţierii unei partide de sex sunt cele mai mari greşeli pe care le putem face în intimitate. Ar fi interesant să aflăm câte partide de sex s-au irosit pentru că unul dintre parteneri n-a avut curajul să arate că vrea să facă dragoste, iar celălalt n-a îndrăznit pentru că s-a simţit nedorit sau pentru că, pur şi simplu, s-a săturat să fie mereu el cel care iniţiază sexul.

Pe lângă faptul că relaţia va avea de suferit, din cauza dezechilibrului dorinţei, nici noi nu ne vom simţi prea bine pentru că nu discutăm şi nu ne exprimăm deschis şi uşor poftele sexuale.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ce poate declanşa sentimentul de gelozie în relaţie de cuplu

    Sentimentul de gelozie este declanşat de lipsa de încredere în sine şi de nesiguranţa relaţiei. Dacă ţi-e teamă că vei fi respinsă sau părăsită de cel de lângă tine, automat vei simţi nevoia să preiei controlul asupra situaţiei. În timp, însă, gelozia duce la dezvoltarea unui comportament agresiv faţă de partener, vrei să ştii tot timpul ce face, simţi nevoia să te caute din ce în ce mai des şi nu crezi că e potrivit să iasă doar cu prietenii lui.

  • Secretul sexual al femeilor orgasm

    Secretul sexual al femeilor are doar câțiva centimetri care stimulaţi le poate duce pe doamne în al nouălea cer. Evident, vorbim despre clitoris.

  • Știm cât poate fi de dificil să întâlnești bărbați alături de care să te simți confortabilă și care să-ți ofere siguranța unei relații serioase. Dacă ești deja într-o relație și ai un mic dubiu cu privire la iubitul tău, deschide bine ochii. După ce fluturii din stomac dispar, s-ar putea să te trezești că nu ai stat o lungă perioadă de timp lângă un străin.

  • Sexul nu contează relaţie mit erodează intimitatea

    Este destul de riscant să crezi că într-o relaţie sexul nu contează. Este un mit care în timp „erodează” intimitatea. Sexul ne oferă acea rupere de presiunile vieţii de zi cu zi şi ne dă posibilitatea să trăim acele momente unice pe care le împărtăşim cu partenerul de viaţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1