Cât de important este sărutul? Îţi poate spune dacă ești alături de partenerul potrivit din punct de vedere sexual

poza_5.jpg

Cât de important este sărutul
Sărutul este o activitate care oglindeşte cum va fi sexul între doi parteneri
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Poate că sună ciudat să stabilești compatibilitatea sexuală cu o persoană doar după modul în care își mișcă buzele și limba, însă este imposibil să nu le iei în calcul. Dacă te dezamăgește de la primul gest tandru, parcă nu mai ești la fel de interesată de cel ales. Un sărut te poate apropia ori îndepărta de cel cu care ești mai mult decât îți imaginezi.

Sărutul îţi poate spune foarte multe despre cum se va comporta un bărbat în dormitor. Dacă sărutul este intens, pasional, excitant, aşa va fi şi sexul cu acest bărbat. Dacă nu, mai bine renunţă!

În viziunea specialiştilor, sărutul este o activitate care oglindeşte cum va fi sexul între doi parteneri. Dacă te potriveşti în pat cu el, felul în care te sărută ar trebui să îţi provoace fiori în tot corpul. Şimţi cum inima îţi bate cu putere, ai un gol în stomac, te încordezi de plăcere şi te pierzi în braţele lui? Atunci sărutul cu el este doar începutul.

Modul în care sărută spune multe şi despre tehnica lui de a face sex. Este un semn bun dacă în timpul sărutului îşi foloseşte tot corpul: îşi trece mâinile prin părul tău, te trage mai aproape de el şi geme uşor. Totodată, dacă alternează săruturile fine cu cele pasionale, astfel încât să vrei tot mai mult, fii sigură că vor ieşi artificii în timpul partidei de amor.
 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1