Când un bărbat pune capul pe pieptul unei femei cu siguranţă este mai mult decât îndrăgostit

da.jpg

Când un bărbat pune capul pe pieptul unei femei cu siguranţă este mai mult decât îndrăgostit
Când un bărbat îşi pune capul pe pieptul unei femei, cu siguranţă este mai mult decât îndrăgostit de ea
foto: 123RF

Când un bărbat îşi pune capul pe pieptul unei femei, cu siguranţă este mai mult decât îndrăgostit de ea. De asemenea, faptul că stă în spaţiul tău personal este un semn clar că se simte bine cu tine.

De cele mai multe ori, ne este mai la îndemână să ne imaginăm că noi suntem cele care se vor răsfăța punându-și capul pe pieptul unui bărbat. Această concepție este strâns legată și de un stereotip conform căruia femeia este cea fragilă, care are nevoie să se simtă protejată la pieptul partenerului ei. Prin urmare, ea este cea care caută să se apropie de bărbat pentru a avea parte de așa ceva.

În unele cazuri însă, când este vorba despre un bărbat îndrăgostit, ne putem aștepta și la situația inversă: el să fie cel care așteaptă să se alinte punându-și capul pe pieptul nostru. Un asemenea gest poate avea următoarele semnificații: are încredere în tine, se simte în largul lui, simte că îl poți ajuta să uite de toate și, nu în ultimul rând, te iubește.

Nu te mira deci dacă al tău partener va adora să stea cu capul la pieptul tău, fără să se gândească la nimic, lăsându-se răsfățat de tine.

 

Loading...

Citește și

 • femei reticente în a oferi sex oral partenerului

  Sexul oral este unul dintre cele mai intime acte sexuale, bărbaţii considerându-l chiar mai intim şi mai excitant decât orice poziţie sexuală. Totuşi, pentru unele femei această practică este extrem de controversată şi au motivele lor care le împiedică să facă aşa ceva partenerului.

 • teama de angajament starneste probleme relatie

  Când spui "teama de angajament" probabil te gândeşti imediat că este o problemă specifică bărbaţilor. Într-o oarecare măsură este adevărat, există mai mulţi bărbaţi care se simt intimidaţi de perspectiva unei relaţii de lungă durată, însă nici femeile nu sunt scutite de astfel de gânduri.

 • De ce femeile griji prima partidă de sex

  Întotdeauna prima noapte de amor cu un bărbat pe care îl cunosc de puţin timp creează femeilor multe emoţii şi temeri. Faptul că nu ştiu exact la ce să se aştepte, dar şi gândul că nu se vor ridica fizic la nivelul aşteptărilor lui le poate provoca o mulţime de frământări. Iată de ce se tem femeile cel mai mult atunci când fac dragoste cu noul partener.

 • relatie armonioasa sfaturi cuplu

  Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie, probabil v-aţi dat seama că nu e uşor sa aveţi o legătură armonioasă, de durată, fără ceva efort. Sfaturile din articolul de mai jos, vă vor ajuta să menţineţi armonia în viaţa de cuplu.