Când un act sexual este considerat reuşit pentru femei?

nuuuu.jpg

Când un act sexual este considerat reuşit pentru femei
Un act sexual este considerat reuşit dacă partenerii implicaţi reuşesc să parcurgă o stare de bine

Viaţa sexuală constituie în permanenţă o preocupare pentru un cuplu. Este importantă deoarece ea se constituie într-un barometru al vieţii şi stării de sănătate a cuplului. În ceea ce priveşte femeia, pe primul plan stă relaţia sa cu propria sexualitate.

Modul în care percepe ea viaţa sexuală, manifestările sexualităţii, modul în care realizează diferenţele dintre propriile nevoi şi propriile dorinţe, modul în care percepe partenerul sunt elemente importante care pot conduce la crearea unei vieţi sexuale reuşite.

În esenţă, un act sexual este considerat reuşit dacă partenerii implicaţi reuşesc să parcurgă o stare de bine, sunt satisfăcuţi de modul în care se manifestă şi simt pe celălalt. Atunci când vorbim despre satisfacţia femeii vorbim în special de starea de orgasm. Când acesta are loc, viaţa sexuală a reprezentantei sexului frumos pare a fi în ordine. Orgasmul se învaţă, se construieşte în timp dacă viaţa sexuală este constantă atât ca periodicitate cât şi ca partener. Dificultăţile apar atunci când acestă experienţă a orgasmului nu are loc.

Loading...
 
 

Citește și

 • Lucrul pe care bărbatul din viaţa ta nu vrea să îl ştie.

  Compararea partenerului cu foştii iubiţi din viaţa ta din punct de vedere al abilităţilor sexuale nu poate decât să-ţi dea dureri de cap. De regulă, actualul partener nu vrea să ştie nimic din ce îţi făcea fostul iubit pentru a te satisface, deoarece atunci când veţi fi în pat, în mijlocul acţiunii, acest gând îi va reveni în memorie şi îi va tăia tot cheful. În aceste condiţii, îţi dai seama că, în cazul în care ex-ul tău era un adevărat campion în pat, chiar nu trebuie sa sufli o vorbă, nu?

 • Convieţuirea înainte de căsătorie este necesară

  O căsnicie fericită se bazează, în primul rând, pe o prietenie foarte solidă şi pe încredere, înainte de orice altceva. De aceea, pentru a construi o relaţie de cuplu fericită pe termen lung trebuie să vă asiguraţi că fundaţia este sănătoasă, că vă cunoaşteţi partenerul din toate punctele de vedere. Imaginaţi-vă că el sau ea este ca un puzzle cu multe piese mici. Făceţi-vă un obicei din a mai descoperi câte o piesă în fiecare zi şi a vedea care este locul ei în imaginea finală.

 • Legăturile emoţionale între partenerii romantici implică şi afecţiunea fizică

  Cuplurile fericite se angajează în mod natural în schimbul de gesturi de afecţiune şi, de aceea, satisfacţia în relaţia de cuplu este foarte mare. Comunicarea afectuoasă este legată direct de angajamentul şi satisfacţia în relaţie care, la rândul lor, pot prevedea „viaţa” cuplului.

 • Noutatea principalul condiment al unei relaţii

  Principalul condiment al unei relaţii este noutatea. Este, fireşte, nevoie de imaginaţie si de creativitate pentru a găsi locuri noi, situaţii inedite, pentru a reinventa periodic povestea de dragoste care stă la baza relaţiei. Rămâne extrem de important romantismul, care tinde să dispară în relaţiile de lungă durată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1