Când se minte cel mai mult în relaţie şi de ce?

minte.jpg

Cand se minte relaţie si de ce
Se minte destul de des, mai ales la începutul relaţiei, din dorinţa de a impresiona şi de a prezenta un "tablou atractiv"
foto: 123RF

Minciuna este omniprezentă în viaţa tuturor. Din păcate, te obişnuieşti cu ea iar la maturitate, în cuplu, mulţi ajung să creadă că este ceva firesc să evite situaţii tensionate sau jenante printr-o minciună.

Se minte destul de des, mai ales la începutul relaţiei. Chiar de 3-4 ori în primele 20 de minute ale primei întâlniri, din dorinţa de a impresiona şi de a prezenta un "tablou atractiv".

Dacă tactica funcţionează, minciunile se vor repeta în timpul relaţiei. Aşadar, pentru ca o relaţie să fie bazată pe sinceritate, începutul ei trebuie să fie de asemenea unul deschis. În fond, o relaţie de dragoste înseamnă printre altele şi acceptarea celui de lângă noi aşa cum este, cu bune şi cu rele.

Un  "tablou atractiv" dar fals, la inceput, înseamnă dezamagirea de mai tarziu. Chiar si întru-un cuplu normal, partenerii folosesc o minciuna cel putin o dată pe zi.

Loading...
 
 

Citește și

 • Nevoia intimitate varsta sex parcursul vietii

  De obicei, se discută destul de puţin despre schimbările care intervin în viaţa sexuală odată cu trecerea timpului. Vestea bună este că plăcerea şi interesul pentru sex nu se diminuează cu vârsta. Cele mai multe persoane se bucură de activitatea intimă pe tot parcursul vieţii, iar pentru unii, a doua parte a vieţii înseamnă chiar o eliberare de prejudecăţi.

 • complicat barbat dezvăluie fanteziile erotice

  De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice şi mai solicitante. Totuşi, se teme să ţi le dezvăluie, sau cel puţin, nu ţi le dezvăluie în totalitate, de teamă de a nu-l respinge sau de teamă ca tu să nu crezi că el te vede ca pe un instrument al plăcerii şi atât.

 • supravieţuieşti unei relaţii la distanţa

  Relaţiile la distanţă sunt cunoscute ca fiind dificile. Pe de altă parte, foarte multe cupluri recunosc că acest tip de relaţie este tocmai ce le trebuie pentru a valorifica mai mult timpul petrecut împreună şi pentru a aprecia sincer persoana lângă care trăiesc.

 • Detalii care fac femeie atrasa barbat

  Ştiu că primul impuls, mai ales al bărbaţilor, este de a spune că femeile sunt înnebunite după bărbaţii care arată bine şi care au buzunarele doldora de bani.. Ei bine, lucrurile nu stau întotdeauna chiar aşa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1