Care sunt semnele care arată că o relație e ca și încheiată

Seprare.jpeg

Cuplu separat de zid
Ne dăm seama că relaţia trebuie încheiată în momentul în care a ajunge acasă lângă partenerul de viaţă nu mai reprezintă o bucurie
Foto: Shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Când lucrurile încep să nu mai meargă în căsnicie, este foarte importantă comunicarea, să vorbim deschis cu partenerul nostru despre ceea ce se întâmplă între noi.

Ne dăm seama că relaţia trebuie încheiată în momentul în care a ajunge acasă lângă partenerul de viaţă nu mai reprezintă o bucurie, în momentul în care preferăm să facem anumite lucruri singure decât cu el, când nu mai suntem entuziasmate să-i povestim despre planurile, reuşitele, temerile noastre, când simţim că distanţa dintre noi nu mai poate fi redusă nici cu toate încercările de a resuscita relaţia.

Cel mai mare semnal de alarmă, pentru a evalua temeinic relaţia în care ne aflăm, este  momentul în care începem să fim atrase de altcineva. Atunci, este clar că în  povestea noastră lipseşte ceva important. Chiar dacă lucrurile nu evoluează cu cealaltă persoană pentru care simţim atracţia, acesta este, cu siguranţă, un moment în care trebuie să ne punem relaţia sub lupă şi să vedem ce se întâmplă acolo.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • care sunt cele mai frecvente cauze care duc la destrămarea relaţiilor de cuplu

  Din nefericire, iubirea nu este suficientă pentru a salva un cuplu de la despărţire. Iar motivele pentru care oamenii ajung să se separe sunt dintre cele mai diverse . Iată care sunt cele mai frecvente cauze care duc la destrămarea relaţiilor de cuplu.

 • Foarte multe femei au experimentat acest lucru: durerea în timpul sexului

  Foarte multe femei au experimentat acest lucru: durerea în timpul sexului. Durerea în timpul partidelor de amor poate avea un efect emoţional distructiv asupra relaţiei de cuplu. Iar cu timpul, unele cupluri chiar ajung să se despartă din această cauză. Atunci când sexul îţi provoacă durere, nicidecum plăcere, trebuie să identifici cauza, pentru a înlătura de tot efectul. În articolul de mai jos, aflaţi motivul pentru care unele femei simt disconfort în timpul sexului.

 • Unii bărbaţi au preferinţe clare în ceea ce priveşte femeile

  Ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie nu este neapărat un corp perfect cu forme generoase. Aceste preferințe diferă de la bărbat la bărbat, însă în ceea ce privește trăsăturile de caracter, gusturile se aseamănă. Atât timp cât personalitatea unei femei este agreabilă, un bărbat va trece cu ușurință peste defectele fizice pe care ea consideră că le are și o va aprecia pentru ceea ce este ca un întreg. Aşadar, iată ce apreciază un bărbat, în mod deosebit, la o femeie.

 • cauzele principale pentru care dorința sexuală scade dramatic cupluri

  Cuplul, de-a lungul timpului, trece prin tot felul de etape, şi câteodată sexul trece pe locul secundar. Uneori este firesc, dar activitatea intimă nu trebuie neglijată foarte mult timp.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5