Când devin femeile frustrate din punct de vedere sexual

frustrare.jpg

Când devin femeile frustrate din punct de vedere sexual
Frustrarea sexuală apare adesea pentru că femeile se ruşinează să le ceară iubiţilor sau soţilor ceea ce au nevoie
foto: 123RF

Foarte multe femei devin frustrate din punct de vedere sexual în momentul în care simt că partenerii de viaţă nu le mai oferă ceea ce au nevoie pentru a se simţi satisfăcute. Poate că tânjesc după un preludiu mai intens şi mai lung sau au nevoie ca partidele de sex să dureze mai mult sau le place să fie stimulate într-un anume fel.

Frustrarea sexuală apare adesea pentru că femeile se ruşinează să le ceară iubiţilor sau soţilor ceea ce au nevoie, aşa că se rezumă la a simula plăcerea. Se tem că îi vor jigni şi din acest motiv preferă să tacă şi să se mulţumească ani la rând cu ceea ce primesc. În acest caz soluţia este comunicarea sinceră cu partenerul, fără reproşuri, ci cu sugestii.

Femeile satisfăcute sexual nu numai că se simt mai ataşate de parteneri, ci îşi fac timp pentru sex, preiau adesea iniţiativa în intimitate şi sunt încrezătoare în puterea lor de atracţie, spun specialiştii.
 

Loading...

Citește și

 • Întâmpini dificultăţi atinge orgasmul

  Te numeri printre femeile care întâmpină dificultaţi în a atinge orgasmul în timpul actului sexual? Nu-ţi face griji. Nu toate femeile pot să atingă orgasmul atât de uşor. Mai mult, există reprezentante ale sexului frumos care mărturisesc că nu au reuşit să îi experimenteze senzaţiile niciodată. Şi studiile în domeniu arată faptul că multe doamne îl cunosc pe marele “O” după ce acumulează ceva experienţă sexuală şi învaţă să se bucure mai mult de actul erotic sau scapă de inhibiţii în dormitor.

 • lipsa activitatii intime relatie cuplu despartire

  Pentru unii poate părea greu de crezut, însă lipsa activităţii sexuale în relaţia de cuplu poate duce la despărţire. Dacă au trecut ceva ani de la căsătorie şi niciunul dintre parteneri nu mai este interesat de partea intimă, atunci este clar că ceva nu este în regulă.

 • Sfaturi impresionezi o femeie care îţi place

  Dacă vrei să impresionezi o femeie care îţi place, ar trebui să o cunoşti cât de cât, ca să nu gafezi. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.

 • moduri incitante lubrifiant momentele intime

  Lubrifiantul intim poate fi folosit în câteva moduri sexy la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. În articolul de mai jos vă sugerez 4 idei care vă vor condimenta viaţa sexuală şi îl vor impresiona pe partenerul de viaţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1