Când apare gelozia? Ce trebuie să aveţi în vedere când începeţi o relaţie

g.jpg

Când apare gelozia
Gelozia apare de cele mai multe ori atunci când nu există încredere, dar mai ales comunicare
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Deseori înţeleasă ca dovadă a iubirii, gelozia ajunge să provoace adevărate drame. Gelozia este un sentiment profund, foarte bine înrădăcinat şi dificil de modificat.

Gelozia apare de cele mai multe ori atunci când nu există încredere, dar mai ales comunicare. Când un cuplu comunică despre problemele lor şi încearcă să le rezolve, în loc să le judece, atunci niciun sentiment negativ nu-şi mai are rostul. Apreciaţi atunci când partenerul de viaţă vă spune că are sentimente de nesiguranţă şi încercaţi să aflaţi de ce. Dacă ştiţi motivul este foarte uşor să înlăturaţi orice fel de urmă de resentimente.

Când începeţi o relaţie, aveţi grijă ca ambii parteneri să aibă o părere bună despre imaginea lor. Încercaţi să ţineţi pasul cu celălalt şi să nu apară niciodată diferenţe. Sentimentele de gelozie bolnăvicioasă apar atunci când există diferenţe mari de vârstă, diferenţe de clase sociale, de educaţie sau chiar starea financiară poate impune probleme.

Persoanele care aspiră la un partener care dintr-un motiv sau altul are mai multe calităţi, vor avea întotdeauna de luptat cu gelozia, cu frustrările şi cu nevoia de a se răzbuna.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • De ce trebuie evitate persoanele care fac pe victima

  Ştim cu toţii persoane care fac pe victimele, care se lamentează tot timpul şi se consideră cele mai nefericite din lume. Se plâng permanent de viaţa tristă, de nenorocirile de care au parte, de norocul care îi ocolesc, comparativ cu ceilalţi „care nu mai pot de bine'. E riscant să fi veselă în prezenţa unei victime deoarece vei sfârşi să te simţi vinovată pentru asta şi să ţi se reproşrze că nu-ţi pasă de necazurile ei.

 • Când un act sexual este considerat reuşit pentru femei

  Viaţa sexuală constituie în permanenţă o preocupare pentru un cuplu. Este importantă deoarece ea se constituie într-un barometru al vieţii şi stării de sănătate a cuplului. În ceea ce priveşte femeia, pe primul plan stă relaţia sa cu propria sexualitate.

 • Erecţia matinală motivul pentru care bărbaţii se trezesc cu chef de sex

  Chiar dacă partenerul tău se trezeşte dimineaţa cu o erecţie, asta nu înseamnă că a avut vise erotice toată noaptea. Erecţia matinală este un fenomen pur fiziologic, involuntar.

 • A te îndrăgosti de o persoană care are alt partener este o situație delicată

  De cele mai multe ori, începerea unei relații cu o persoană care are partener este o situație foarte delicată. Uneori, nu poți evita să te îndrăgostești, însă trebuie să fii conștientă de tot ceea ce implică acest sentiment în anumite circumstanțe. Orbită de dragoste, nici nu îți dai seama ce greșeli faci când iubești o persoană care nu este disponibilă. Iată care sunt acestea!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1