Calităţi pe care orice bărbat le apreciază la o femeie

calitati.jpg

Calitaţi orice barbat apreciaza femeie
Sinceritatea, bunătatea, răbdarea şi inteligenţa sunt calităţi pe care orice bărbat le apreciază la o femeie
foto: 123RF

În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt suficiente. Dacă îţi place un tip şi vrei să îl seduci, află că cei mai mulţi dintre ei pun preţ şi pe frumuseţea interioară, nu doar pe cea exterioară.

Trebuie să recunoaştem că prima impresie contează. Şi aspectul fizic este important, însă nu este suficient pentru ca un bărbat să se îndrăgostească de tine. De altfel, femeile văd puţin diferit noţiunea de frumuseţe. Reprezentanţii sexului puternic nu sunt atraşi în mod deosebit de cantitatea de produse make-up care te fac să arăţi ca o păpuşă, ci de trăsăturile tale naturale.

Aşadar, nu scoate tot arsenalul din dotare la bătaie, ci mizeză pe echilibru. Sinceritatea, bunătatea, răbdarea şi inteligenţa sunt calităţi pe care orice bărbat le apreciază la o femeie.

Loading...

Citește și

 • simte barbatul cand partenera refuza relatii intime

  Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se simt destul de vulnerabili când vine vorba de sex, aşa că dacă li se refuză o invitaţie la sex, pot fi foarte deprimaţi. Din acest motiv, este indicat să nu refuzi propunerile sexuale ale partenerului tău. Dacă o faci prea des, s-ar putea ca el să nu mai încerce niciodată să iniţieze o partidă de amor.

 • orgasm menopauza sex

  Din lipsă de informare, foarte multe femei asociază menopauza cu sfârşitul tinereţii, ceea ce nu este deloc adevărat. Atât sexul, cât şi orgasmul la menopauză pot fi la fel de satisfăcătoare dacă ştiţi să vă bucuraţi de plăcerea intimităţii.

 • discutiile si schimbul de pareri după sex

  Foarte multe persoane se întreabă dacă există o reţetă perfectă pentru a avea parte de plăceri intense atunci când sunt cu persoana iubită în pat. Specialiştii într-ale sexului spun că da!

 • Sex sau dragoste diferente semnificative

  Sexul este modalitatea prin care femeia îşi confirmă feminitatea şi senzualitatea. Dacă nu se simte frumoasă şi dorită, ea nu se va simţi cu adevărat femeie şi nu îşi va trăi eficient sexualitatea. În schimb, bărbaţii nu au nevoie să fie seducători pentru acest lucru. Ei se pot simţi virili şi atrăgători şi pot avea o viaţă sexuală normală chiar dacă nu sunt tocmai arătoşi.