Calităţi ale femeilor de care bărbaţii sunt cu adevărat fascinaţi

Feneie.jpg

Femeie blonda
Celor mai mulţi bărbaţi li se par irezistibile femeile încrezătoare, competitive, care să le servească mereu noi provocări
Foto: pixabay.com
Citeste tot despre: 

Femeile care îşi pun baza în aspectul fizic pentru a atrage atenţia bărbaţilor ar trebui să ştie că frumuseţea exterioară păleşte în faţa altor calităţi care fac cu adevărat o femeie atrăgătoare.

Aşadar, oricât de frumoasă ai fi şi oricât de îndrăgostit ar fi el, la un moment dat magia se va destrăma şi nimic nu va mai părea la fel de perfect, dacă nu ai personalitate şi individualitate. Celor mai mulţi bărbaţi li se par irezistibile femeile încrezătoare, competitive, care să le servească mereu noi provocări şi să îi incite prin mister şi originalitate.

Dacă nu ai pasiuni sau aspiraţii proprii, dacă eşti mai tot timpul plictisită şi tot ce faci se leagă de partenerul tău, să nu te miri dacă la un moment dat nu vei mai avea pentru cine să găteşti, să te aranjezi sau să îţi cumperi o bluză nouă.

Trebuie să înţelegi că oricărui bărbat îi place să primească atenţie, să fie admirat, iubit, îngrijit, însă odată ce toate acestea depăşesc limita normalului iar el se va simţi constrâins de dependenţa ta, te va părăsi, chiar fără să îi pară rău.

Loading...
 
 

Citește și

 • Ce trebuie să spui ca să cucereşti o femeie

  Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei să o cucereşti, ar trebui să o cunoşti destul de bine, ca să nu o dai în bară. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.

 • relaţie barbat mai în varsta înţelegatoare capitolul sex

  Se spune că în momentul în care te îndrăgosteşti, diferenţa de vârstă nu mai contează. Totuşi, relaţia cu un bărbat trecut bine de prima tirereţe poate aduce şi surprize neplăcute, pe care trebuie să fii pregătită să le întâmpini.

 • Cum vad barbaţii femeia perfecta

  Multe reprezentante ale sexului frumos consideră că bărbaţii îşi doresc o “păpuşă” care să îi facă să se simtă puternici şi destepti. Insă domnii vor femei care să îi inspire, care să aibă propriul scop în viaţa, nu doar acela de a fi într-o relaţie.

 • Genul relaţie nu va avea niciodată viitor

  Atunci când într-o relaţie doar unul cedează, iar celălalt are întotdeauna dreptate, sau în cele mai multe situaţii, câştig de cauză, vorbim despre un raport inechitabil între parteneri, tresătură ce nu are nimic în comun cu fericirea în relaţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1