Cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiţilor. Surprinde-ţi iubitul în cel mai inedit mod

baiwe.jpg

Cadoul perfect Ziua Îndrăgostiţilor iubitul
Dacă vrei să-ţi surprinzi plăcut iubitul în ziua de Sf. Valentin, oferă-i un cadou special: o baie erotic
foto: 123RF

Valentine’s Day este prilejul perfect pentru a-i demonstra persoanei iubite cât de mult țineți la ea. Iar cum această zi se apropie, cei mai mulţi îndrăgostiţi se gândesc deja la un cadou. Dacă vrei să-ţi surprinzi partenerul cu ceva inedit poţi opta pentru o baie erotică în intimitatea casei voastre.

Alegând un cadou romantic pentru iubitul tău, de Ziua Îndrăgostiţilor, cum ar fi o baie erotică, îi vei oferi un moment de neuitat, de care îşi va aduce mereu aminte. Iată câteva sfaturi:

Pune lumânări parfumate peste tot în baie

Un pic de îndrăzneală, un strop de imaginație și multă pasiune sunt ingredientele perfecte pentru o baie erotică. Pe lângă toate acestea, trebuie să mai ai la dispoziție şi câteva lumânări parfumate și o stică cu șampanie. Lumânările trebuie așezate în locurile sigure ale băii și aprinse pentru a crea o atmosferă romantică.

Alege un spumant cu miros afrodisiac

Bărbaţii sunt foarte sensibili la mirosuri. Din acest motiv, pentru baia erotică trebuie să foloseşti un spumat cu miros afrodisiac. Acesta relaxează, alungă stările de depresie, stimulează imaginația și dorința de a face sex. Nimic nu este mai plin de erotism și nu trezește dorința sexuală la bărbaţi atât de puternic ca o baie fierbinte cu tot felul de arome afrodisiace.

Masează-i uşor zonele erogene

Nu uita, că pentru masaj trebuie să ai la dispoziţie un ulei special. Acesta este foarte important, deoarece poate avea efect afrodisiac, dar ajută și la manevrele făcute în timpul masajului. Rolul lui este de a permite mâinilor să alunece mai ușor pe corp, pentru ca senzația să fie mult mai plăcută. Puteţi să vă masaţi reciproc și nu rațați nici măcar un centimetru de piele neatins.Trebuie să țineți cont și de faptul că apa trebuie să fie fierbinte.

Îndeplineşte-i o fantezie sexuală

Nimic nu îl incită pe un bărbat mai tare decât îndeplinirea unei fantezii sexuale. Lasă-ți iubitul să te privească goală în apă fără să te atingă, cum te mângâi pe tot corpul. Dacă el preia de obicei inițiativa, ai putea să inversezi rolurile de data aceasta și să îi arați chiar tu cum și unde îți place să fii atinsă. Nu există bărbat căruia să nu îi placă atunci când partenera își exprimă plăcerea în toate felurile.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1