Ca să construieşti o relaţie, care să fie de neclintit, ai nevoie de o bază solidă

da.jpg

Ca sa construiesti o relatie care sa fie de neclintit ai nevoie de o bază solidă
Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tău
foto: shutterstock

Îţi doreşti să ai o relaţie solidă alături de persoana iubită? Ca să construieşti o astfel de relaţie, care să fie de neclintit, ai nevoie de o bază solidă. Aşa că în acest articol îţi vom spune pe ce să pui accentul pentru a construi o relaţie solidă împreună cu partenerul tău de viaţă.

Zâmbetul, râsul, umorul de calitate trebuie să fie de nelipsit într-o relaţie. Nu uitaţi să vă amuzaţi împreună şi să faceţi haz de necaz atunci când lucrurile nu stau pe roze. Dacă vă veţi putea amuza împreună, vă va face mai multă plăcere să petreceţi timpul în doi.

Într-o relație este normal ca fiecare partener să aibă o viață! Nu trebuie să faceți totul împreună și să aveți doar prieteni comuni. Nu renunța la viața ta doar pentru că te-ai îndrăgostit! Independența este foarte importantă!

Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tău. Ascultă-l și încearcă să îl înțelegi, iar dacă vrei să se deschidă în fața ta, încearcă să nu îl judeci când îți spune ceva. Fii prietena lui cea mai bună!

Când ești mult timp cu o persoană, uiți să îi mai spui de ce îl iubești! Este important să îi mai amintești din când în când iubitului tău de ce te-ai îndrăgostit de el!

Niciodată nu este prea multă afecțiune sau romantism! Sărutați-vă cât de des puteți, pentru că astfel nu veți lăsa flacăra să se stingă.

Certurile și micile neînțelegeri sunt normale într-o relație, câtă vreme nu au loc în fiecare zi. Este important să spui ce te deranjează, cu riscul de a-l enerva pe celălalt, pentru că altfel nu faci decât să acumulezi frustrarări.

Încercaţi să vă surprindeţi plăcut unul pe celălalt. Nu trebuie să faceţi acest lucru în fiecare zi, fiindcă la un moment dat veţi obosi şi, oricum, surprizele vor deveni o obişnuinţă. Totuşi, un gest frumos, o invitaţie în oraş sau un mic cadou contează mult. Chiar dacă nu va reacţiona la surpriza ta aşa cum te aşteptai, nu înseamnă că nu se bucură.

 

Loading...
 
 

Citește și