Beneficiile masajului pentru sănătatea sexuală

masaj.jpg

masaj sanatatea sexuala
Beneficiile masajului pentru sănătatea sexuală sunt nenumărate
foto:123RF

Tot timpul am discutat despre masajul ca preludiu al actului sexual. Însă, în acest articol veţi descoperi beneficiile masajului pentru sănătatea sexuală.

Cu toţii am auzit de circulaţia sângelui. Mai puţin cunoscută este circulaţia lichidului limfatic care luptă împotriva bolilor, elimină toxinele şi grăsimea. Sistemul limfatic nu are nicio pompă; se bazează în întregime pe activitatea muşchilor. Cu alte cuvinte, dacă nu faci prea multă gimnastică, sistemul limfatic se poate bloca. În această situaţie vă poate ajuta masajul terapeutic.

Pe de altă parte, când vine vorba de sex, zona inghinală rămâne cea mai importantă. Există mai multe noduri limfatice situate în adâncimea dintre coapsă şi abdomen. La o persoană sănătoasă, se pot simţi unul sau mai multe, ca nişte boabe mici chiar sub piele. Dacă sunt mărite sau dureroase, acesta înseamnă un semn de blocaj. Masează uşor de la organele genitale înspre şold. Apoi, de la mijlocul adâncimii masează diagonal spre buric şi apoi în sus până la osul pieptului.

Dacă nu faci sex, există un mod excelent de a încheia masajul care determină creşterea tensiunii în tot corpul, apoi eliberarea bruscă. La un anumit moment, cel care face masajul, încetează orice atingere, iar celălalt respiră adânc de câteva ori, apoi îşi ţine respiraţia şi încordează toţi muşchii timp de zece secunde. Îţi este de folos dacă ridici picioarele, braţele şi fundul pentru a avea tensiune maximă. Apoi, partenerul se relaxează complet şi respiră normal. Efectul sporeşte dacă el/ea poartă o mască pe ochi şi dacă se aude muzică în surdină.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1