Bărbatul pe care l-ai cunoscut recent face aceste lucruri? Nu îţi pierde timpul cu el

recent.jpg

Bărbatul pe care tocmai l-ai cunoscut face aceste lucruri
Un bărbat care are mereu nevoie de validare nu gaseşte nimic din ceea ce caută langă o singură femeie
foto: shutterstock

Toată lumea are nevoie de validare şi oricui îi place să audă că este iubit, inteligent, dorit, frumos, dar dacă nevoia unei persoane de validare depăşeşte nevoile obişnuite înseamnă că este nesigură pe ea. Unii bărbaţi, din nesiguranţă, au nevoie să fie validaţi de cât mai multe reprezentante ale sexului frumos. Un bărbat care are mereu nevoie de validare nu gaseşte nimic din ceea ce caută langă o singură femeie. În articolul de mai jos, află cum poţi să-ţi dai seama că ai de-a face cu un asemenea tip şi de ce nu trebuie să îţi pierzi timpul cu el.

Ai cunoscut recent un tip care îţi place şi simţi că între voi ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie. Începe să îţi trimită cu consecvenţă texte drăguţe dimineaţa şi seara în care îţi urează să ai o zi superbă şi apoi, pe la miezul nopţii, cele mai dulci vise din lume.

Eşti tentată să crezi că ai de-a face cu un tip adorabil, care se gândeşte la tine şi, mai mult, vrea ca tu să ştii asta. Totuşi, dacă doar la asta se reduce comunicarea voastră, este un indiciu clar că individul pur şi simplu caută validare. Există şanse destul de mari ca el să trimită mesaje de două ori pe zi cel puţin câtorva femei, doar ca să menţină relaţia vie cu ele şi să se simtă mai bine în legătură cu propria persoană. Astfel, se simte plăcut şi dorit de sexul opus.

Nu fi una dintre femeile care gravitează în jurul lui şi speră că relaţia voastră va evolua cândva. Dacă genul ăsta de mesaje nu capătă o dimensiune mai profundă după câteva zile, nu îi mai răspunde sau, şi mai bine, blochează-l. Acest bărbat nu va face altceva decât să-ţi irosească timpul şi să te facă să suferi.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1