Bărbaţii vor să fie complimentaţi în pat. Iată ce le-ar plăcea să audă

sex.jpg

Bărbaţilor le place să fie complimentaţi în pat
Oricărui bărbat îi place să fie complimentat pentru performanțele sexuale
foto: 123RF

Oricărui bărbat îi place să fie complimentat pentru performanțele sexuale și să își facă iubita fericită în pat. Laudă-l pentru capacitățile lui în dormitor și cu siguranță se va simți mândru de el.

Se spune că un bărbat bun la pat nu se laudă niciodată cu performanţele lui sexuale, dar nu i-ar displăcea să i le lauzi tu. Din când în când, partenerului tău de viaţă iar prinde bine să-i ridici în slăvi masculinitatea şi să-i răsfeţi orgoliul.

Virilitatea este o calitate de care toţi reprezentanţii sexului puternic sunt mândri. Este bine cunoscut faptul că egoul masculin este foarte dezvoltat, de aceea bărbaţii adoră să li se spună că sunt foarte pricepuţi în ale sexului. Una dintre trăsăturile înnăscute ale oamenilor este spiritul de competiţie.

Prin urmare, partenerul tău va fi extrem de fericit dacă, raportându-l la restul bărbaţilor care au trecut prin viaţa ta, îl vei plasa pe un piedestal.

 

 

Loading...

Citește și

 • comportament îndeparteauă barbaţi

  Cele mai multe femei, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

 • unul devidente semne nu te mai iubeşte

  La începutul relaţiei, el părea tot ce ţi-ai dorit în materie de sex. Ar fi fost în stare să nu doarmă două nopţi doar pentru a te face fericită, să te sărute şi să te mângâie până în zori. Acum, partidele de amor sunt tot mai scurte şi mai greu de obţinut, iar el pare să nu ia niciodată iniţiativa.

 • bun lucru poţi face înainte partida de sex

  Nu trebuie să fii expertă în pat ca să înnebuneşti un bărbat, ci să ai atitudinea potrivită. Dacă eşti o fire spontană şi activă, îţi va fi mult mai uşor să-ţi satisfaci partenerul. În schimb, dacă eşti o fire introvertită şi ai anumite complexe, mai mult ca sigur vei ruina atmosfera din dormitor.

 • deranjeaza barbați femei

  Oricât de puternice ar fi sentimentele pe care le are pentru tine, iubitul tău va fi deranjat la un moment dat dacă tu vei continua să fii în permanenţă morocănoasă, lipsită de chef şi nemulţumită de tine.