Bărbaţii şi femeile văd activitatea intimă în moduri diferite. Iată explicaţia

succes.jpg

Barbaţii şi femeile vad activitatea intimă în moduri diferite
Bărbaţii se gândesc la sex 60% din timp, iar femeile doar 30%. Este normal ca dialogul în cuplu să fie înţeles pe dos
foto: 123RF

Bărbaţii se gândesc la sex 60% din timp, iar femeile doar 30%. Este normal ca dialogul în cuplu să fie înţeles pe dos. De câte ori un bărbat nu a rămas cu buza umflată crezând că „femeia excesiv de politicoasă” îi face avansuri, ei bine cercetătorii neozeelandezi au descoperit că în 85% din cazuri „flirtul” este doar în mintea masculilor şi nu are nici o legătură cu realitatea.

Doctorul Jungkeun Kim din cadrul Universităţii din Aukland, Noua Zeelandă, a urmărit comportamentul social al unui grup de 400 de femei şi bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 55 de ani în faţa unor stimuli cu tentă sexuală.

„Femeile percepeau reclamele publicitare cu un conţinut sexual explicit mult mai negativ decât bărbaţii. Masculii au tendinţa să creadă că sunt cei mai frumoşi atunci când văd la televizor că o femeie face striptease pentru ei”, a declarat cercetătorul.

În privinţa atracţiei fizice, bărbatul nu are nevoie decât de îndeplinirea a câteva aspecte: decolteu, zâmbet, picioare dezgolite şi un păr lung. La femei evaluarea partenerului de sex este mult mai complexă: miros, gândire, aspect, comportament etc.

Loading...
 
 

Citește și

 • Bărbaţii adoră ca partenera lor să se exprime liber în timpul sexului

  Exprimă-ţi senzaţiile şi plăcerea, prin orice gest sau reacţie doreşti. Femeile care nu îşi exprimă stările în timpul actului sexual creează confuzii în mintea partenerului, care nu mai ştie ce să creadă. Oare îi place sau nu, să continui sau să mă opresc?

 • Ce nu trebuie sa faci la primul contact sexual

  Bărbaţii nu te etichetează ca fiind o uşuratică după felul cum vorbeşti. Ei te judecă după cât de sofisticată este tehnica ta când o faceţi prima oară.

 • sex orgasm cuplu somn dormit

  După o zi lungă, grea, nu prea mai aveți chef de nimic. Întrebare: cum vă relaxați, totuși? Ce faceți? Stați la televizor, vă puneți un film, sau dați scroll pe telefon până la infinit? Sexul e probabil ultimul lucru la care vă gândiți când sunteți epuizați. Ei bine, se pare că sexul e cheia pentru un somn odihnitor.

 • femeile preferă un anumit gen de bărbat în perioada fertilă

  Mai întâi să reamintim faptul că, cu cât există mai mult testosteron, cu atât bărbatul este mai “masculin” din punct de vedere fizic. Caracterele sexuale secundare depind de testosteron (voce gravă, ten închis la culoare, faţă pătrată, miros specific).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1