Bărbații și femeile au nevoi emoționale diferite. Cât de importantă este compatibilitatea sexuală

anal.jpg

Bărbații și femeile au nevoi emoționale diferite
Dacă ești femeie și dorești să înțelegi și să ajuți relația ta de cuplu să se mențină sănătoasă și funcțională, este bine să ajungi la o compatibilitate sexuală
foto: 123RF

Nevoia de afecțiune a unei femei este una dintre cele mai profunde necesități emoționale. Femeia pune accent foarte mare pe modul în care bărbatul îi vorbește, pe atingerile tandre, fiind mult mai sensibilă și sentimentală. Aceasta are nevoie de timp pentru a se pregăti emoțional și mental pentru actul sexual.

Bărbatul se simte stimulat prin intermediul văzului, nefiindu-i necesar să se pregătească emoțional pentru o partidă de sex. Când un bărbat jignește sau rănește o femeie, provoacă în aceasta îndepărtarea dorinței sale de intimitate sexuală și repulsie la avansurile acestuia. Dacă o femeie se simte obligată să aibă relații sexuale cu partenerul ei, aceasta percepe această experiența într-un mod traumatic.

Pentru bărbat, sexul este extrem de important, nu poate trăi fără acesta. Dacă partenera nu va reuși să înțeleagă nevoia lui și forța apetitului sexual masculin, se va încheia prin a declanșa în acesta o tensiune și o frustrare maximă. Consecința poate fi în a-și găsi o parteneră de sex în altă parte.

Dacă ești femeie și dorești să înțelegi și să ajuți relația ta de cuplu să se mențină sănătoasă și funcțională, este bine să ajungi la o compatibilitate sexuală.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1