Bărbaţii preţuiesc la femei o mulţime de calităţi mult mai profunde decât aspectul fizic. Iată care sunt

mnh.jpg

Bărbaţii preţuiesc la femei o mulţime de calităţi mult mai profunde decât aspectul fizic
Bărbaţii caută compania unei femei deschise şi sociabile, cu care pot să întreţină o conversaţie interesantă
foto: shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nu, nu este adevărat că toţi bărbaţii sunt atraşi doar de domnişoarele frumoase cu forme generoase. Poate părea surprinzător pentru multe reprezentante ale sexului frumos, însă studiile arată că bărbații prețuiesc o mulțime de calități mult mai profunde decât aspectul fizic. Aşadar, iată ce apreciază un bărbat, în mod deosebit, la o femeie.

Abilităţile de comunicare

Bărbaţii caută compania unei femei deschise şi sociabile, cu care pot să întreţină o conversaţie interesantă, fără să facă pe atotştiutoarea. O femeie seducătoare este spirituală, dar niciodată de nedesluşit şi arată un real interes faţă de ce îi spune un bărbat, făcându-l să se simtă inteligent, inventiv şi impresionant. O femeie care ştie să asculte este întotdeauna o companie plăcută.

Zâmbetul larg

Femeile care zâmbesc des şi au simţul umorului au şanse mai mari să atragă bărbaţii, decât cele care par tot timpul nemulţumite de ceva. Un zâmbet radiant nu este doar un semn al bunei-dispoziţii, ci reuşeşte să transmită energie şi vitalitate. Atunci când priveşte în ochii strălucitori şi plini de veselie ai unei femei frumoase, un bărbat vede în faţă promisiunea plăcerii şi a fericirii.

Naturalețea

Contrar opiniei populare, machiajul excesiv și aspectul de păpușă nu este ceea ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie. Dimpotrivă, o femeie naturală, cu un machiaj discret, va arăta mult mai bine în ochii unui bărbat. Iar naturalețea contează și din punctul de vedere al comportamentului. Bărbații își dau imediat seama când o femeie nu este ea însăși, mai ales atunci când o cunosc destul de bine. Unei femei nu îi stă bine să disimuleze anumite personalități, cel mai bine este să fie ea însăși, așa cum se comportă și când este singură.

Spontaneitatea

Bărbații au fost întotdeauna atrași de adrenalină, de distracție și de lucruri interesante. Spontaneitatea este ceea ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie, mai ales când vine vorba de o relație de lungă durată. După ceva timp, rutina zilnică poate interveni într-un cuplu și îl poate scutura din temelii. Există posibilitatea ca ambii parteneri să devină plictisiți și să despartă fără un motiv întemeiat. Cel mai bine este ca atât ea, cât și el, să dea dovadă de spontaneitate și să încerce să facă lucruri noi și inedite împreună. O femeie nu trebuie să se teamă să îi propună iubitului să facă ceva neobișnuit, pentru că un bărbat va fi întotdeauna pregătit să spună „Da”.

Încrederea în sine

Deși majoritatea adoră să se simtă puternici și au un orgoliu de nedoborât, ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie este încrederea în sine. Aceștia pot fi cuceriți printr-o atitudine și o personalitate puternică. Chiar dacă o femeie nu are un aspect foarte atrăgător, aceasta poate seduce oricând un bărbat dacă adoptă o atitudine potrivită. Femeile sunt mai apreciate atunci când se apreciază pe ele însele.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5