Bărbaţii nu tolerează comparațiile. Niciodată nu-i aminti de foştii tăi iubiţi

compara.jpg

Bărbaţii nu tolerează comparațiile
Nimic nu este mai neplăcut pentru iubitul tău decât să îi fie comparate "performanţele" sexuale cu cele ale foştilor tăi parteneri
foto: 123RF

Unele lucruri nu trebuie să i le spui niciodată bărbatului tău drag, altfel îl vei jigni și-l vei îndepărta. Niciodată nu-i aminti de foştii tăi iubiţi, mai ales în momentele intime. Comparațiile nu îşi au rostul.

Compararea partenerului cu foştii iubiţi din viaţa ta din punct de vedere al abilităţilor sexuale nu poate decât să-ţi dea dureri de cap. De regulă, actualul partener nu vrea să ştie nimic din ce îţi făcea fostul iubit pentru a te satisface, deoarece atunci când veţi fi în pat, în mijlocul acţiunii, acest gând îi va reveni în memorie şi îi va tăia tot cheful. În aceste condiţii, îţi dai seama că, în cazul în care ex-ul tău era un adevărat campion în pat, chiar nu trebuie sa sufli o vorbă, nu?

Nimic nu este mai neplăcut pentru iubitul tău decât să îi fie comparate "performanţele" sexuale cu cele ale foştilor tăi parteneri, fie că aceste comparaţii îl avantajează sau nu.

Faptul că în momentele cele mai intime şi intense îţi aminteşti de alţi bărbaţi cu care ai avut experienţe similare îi va sugera partenerului de viaţă că nu eşti cu totul implicată, că nu te face să te simţi bine şi că tratezi cu superficialitate clipele de intimitate.

Dacă vrei ca relaţia ta să funcţioneze, nu o construi pe comparaţii de niciun fel şi învaţă să îţi cunoşti alesul şi să îl apreciezi pentru ceea ce este, iar dacă lucrurile pe care le descoperi nu te mulţumesc, nu insista pe o relaţie căreia nu i te poţi dedica trup şi suflet.


 

 

Loading...

Citește și

 • igiena intima a femeilor

  Pentru a înţelege cât de importantă este igiena intimă a reprezentantelor sexului frumos şi, mai ales, cât de important este ca aceasta să fie făcută corect, trebuie mai întâi să cunoaştem şi să înţelegem corpul femeii şi modul în care acesta funcţionează.

 • Convieţuirea înainte de căsătorie este necesară

  O căsnicie fericită se bazează, în primul rând, pe o prietenie foarte solidă şi pe încredere, înainte de orice altceva. De aceea, pentru a construi o relaţie de cuplu fericită pe termen lung trebuie să vă asiguraţi că fundaţia este sănătoasă, că vă cunoaşteţi partenerul din toate punctele de vedere. Imaginaţi-vă că el sau ea este ca un puzzle cu multe piese mici. Făceţi-vă un obicei din a mai descoperi câte o piesă în fiecare zi şi a vedea care este locul ei în imaginea finală.

 • locuim împreună atunci când simţim că relaţia este suficient de coaptă

  Mutatul împreună poate fi cu două tăişuri: rişti să îţi distrugi relaţia sau poţi chiar să ţi-o îmbunătăţeşti, să fiţi amândoi mai fericiţi ca oricând.

 • Comunicarea în cuplu înseamnă mai mult decât a vorbi

  Comunicarea se referă la procesul de interschimbare a dorinţelor, nevoilor şi sentimentelor, cât şi a faptelor si opiniilor. Deseori, în cuplu, partenerii ajung să vorbească mai mult decât să comunice. Vorbesc despre problemele de la serviciu, îşi fac planuri comune de vacanţă, ies la masă, la film cu prietenii, dar uită să-şi comunice nevoile reale, care poate nu existau la începutul relaţiei pentru că apar o dată cu vârsta sau evoluţia personală a fiecăruia ori a cuplului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1