Bărbaţii nu au întotdeauna dispoziţia necesară pentru a face sex. Iată de ce

imag.jpg

Barbaţii nu au întotdeauna dispoziţia necesară pentru a face sex
Există şi femei care se plâng că partenerul de viaţă nu prea are chef de sex şi se întreabă care ar fi cauza acestui comportament neobişnuit
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Când vorbim despre problemele care apar în viaţa intimă a unui cuplu, în general femeia este cea învinovăţită că refuză să facă sex. Astfel că bărbaţii visează mereu să aibă o viaţă sexuală activă, iar femeile sunt cele care le năriue visul. Ei bine, lucrurile nu stau mereu aşa. Există şi femei care se plâng că partenerul de viaţă nu prea are chef de sex şi se întreabă care ar fi cauza acestui comportament neobişnuit.

Ai chef să faci dragoste, dar partenerul te refuză. Nu numai că ţi-a rănit egoul dar îţi mai pui şi tot felul de întrebări în ceea ce priveşte relaţia. Ce nu mai merge? De ce nu mai vrea să facă sex? Stai liniştită, problema nu e atât de gravă precum pare. La fel ca tine, şi partenerul tău de viaţă are momente în care nu e pregătit pentru a face amor. Nu are dispoziţia necesară, poate e stresat, poate pur şi simplu nu ai nimerit momentul. Până şi cel mai obsedat bărbat are parte de clipe în care nu se gândeşte la sex.

Respingerea e neplăcută atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Psihologii sunt de părere că este cu atât mai grea pentru femei cu cât ele şi-au făcut deja o imagine despre bărbaţi, cum că ar fi mereu dispuşi să facă sex, în orice circumstanţe şi oriunde. Refuzul lor, înseamnă pentru femei că ceva nu mai funcţionează aşa cum trebuie în relaţie , că s-a întâmplat ceva, înşală, are ceva de ascuns sau pur şi simplu nu mai sunt atraşi de partenerele lor actuale.

Pare de-a dreptul nenatural deşi nu este aşa deloc. Faptul că îţi doreşti o partidă de sex nebun nu înseamnă că şi el vrea acest lucru. De cele mai multe ori şi bărbaţii au nevoie de o anumită dispoziţie pentru sex ori de un preludiu prelungit.

 

 

Loading...

Citește și

 • Infidelitatea partenerului de viaţă o greşeală de iertat

  Majoritatea specialiştilor consideră că cine a înşelat o dată va repeta, cât de curând, aventura. Există şi excepţii, dar infidelitatea în antecendente reprezintă ea însăşi un semnal de alarmă cu privire la viitorul relaţiei alături de un partener infidel. În astfel de situaţii, experţii în relaţii de cuplu consideră că partenerul înşelat trebuie să fie cel care stabilişte regulile jocului: el decide limitele şi el este cel care hotărăşte dacă acceptă sau nu un astfel de comportament.

 • Intimitatea emoţională sexuală se construiesc în timp şi se bazează pe comunicare

  Partenerul de cuplu îţi este compatibil, atunci când te simţi liberă să fii tu însuţi, iubită şi acceptată pentru ceea ce eşti. Nivelul de intimitate la care reuşim să ajungem în cuplu este un indicator foarte bun al compatibilităţii pe care o avem.

 • Discuţiile despre viitorul în doi sunt foarte importante încă de la începutul relaţiei

  Atunci când îţi doreşti o relaţie pe termen lung cu cineva trebuie să pui în balanţă totul, atât aspecte care ţin de tine, de el cât şi de voi. Nu vă puteţi arunca într-o căsnicie dacă nu ştiţi, încă, cu exactitate, ceea ce vreţi de la voi şi de la viitor.

 • Motivul pentru care bărbaţii sunt atraşi de femeile independente

  Se pare că femeile independente au început să câştige din ce în ce mai mult teren în faţa bărbaţilor. Probabil, vă întrebaţi de ce? Pentru că lasă impresia unor femei puternice, gata să înfrunte orice greutate în viaţă, fiind demne de admirat.