Aveţi probleme în relaţia de cuplu? Iată ce puteţi face pentru a le rezolva

relatie.jpg

Probleme în cuplu puteţi face pentru a le rezolva
De cele mai multe ori, timpul erodează pasiunea, iar problemele de zi cu zi o subminează şi ele
foto: 123RF

De cele mai multe ori, timpul erodează pasiunea, iar problemele de zi cu zi o subminează şi ele. Totuşi, depinde de voi ca, din când în când, sa reîmprospataţi iubirea şi să vă simţiţi nu ca la început, ci poate chiar mai bine. Iată ce puteţi să faceţi:

Ar fi bine să vă faceţi timp şi pentru a sta pur şi simplu unul cu celălalt, să vă plimbaţi, să ieşiţi în oraş. Vorbiţi mai mult şi nu doar despre lista de cumpărături sau despre ce ar mai fi de făcut în casă. Sexul nu este o parte cu totul diferită a relaţiei. Dacă există intimitate între voi, dacă obişnuiţi să comunicaţi uşor şi vă face plăcere să fiţi împreună, şi contactul va fi mai satisfăcător.

În schimb, atunci când vă întâlniţi doar noaptea în pat sau vă certaţi o bună parte a zilei, şi viaţa voastră intimă are de suferit. O altă problemă ar putea fi faptul că tu nu-i spui ce anume ai vrea şi ce anume nu-ţi place. Dacă ai dureri la contact, mergi mai întâi la medic pentru a vedea dacă nu este o problemă ginecologică. Alteori, este cazul să schimbaţi ceva anume în viaţa voastră intimă. Poate ai nevoie de un preludiu mai lung. Poate îţi lipseşte partea romantică a relaţiei. Nu îi reproşa şi nu începe o  discuţie la „rece” în care să îţi exprimi nemulţumirile. În schimb, ia iniţiativa şi propune-i ceva nou ce îţi plăcea şi nu s-a mai întâmplat demult. Cumpără ulei de masaj, lumânări parfumate sau orice altceva ar putea să te inspire.

 

Loading...

Citește și

 • Vizionarea filmelor pentru adulţi parte din preludiul multor cupluri

  Fetişismul erotic reprezintă fixaţia asupra unui obiect, părţi a corpului sau a unei situaţii fără de care nu se poate obţine satisfacţie sexuală. Cazurile în care plăcerea fizică depinde în mod exclusiv de un fetiş, şi nu de ceea ce face partenerul, necesită tratament!

 • Tehnica prin care te poţi bucura de un act sexual pasional

  Cele mai multe femei nu şi-au descoperit potenţialul sexual maxim şi ar fi surprinse de ce sunt capabile atunci când întrec limitele erotice autoimpuse. În articolul de mai jos, află ce poţi să faci pentru a te bucura de un act sexual pasional.

 • determină pe unele femei să stea în relaţii chiar dacă nu mai sunt fericite

  Refuzul de a vedea realitatea si teama de a nu rămâne singure le determină pe unele femei să se complacă în relaţii fără viitor. Tot ele sunt cele care fac compromisuri şi caută soluţii pentru a face relaţia să meargă, deşi sunt conştiente că povestea de dragoste nu va avea un final fericit.

 • Cum vă poate compromite timiditatea viaţa sexuală

  Sexul de calitate înseamnă să uiți de timiditate, să-ți lași imaginația să zburde, să explorezi, să experimentezi și să ai încredere în propria persoană. Un strop de timiditate nu strică nimănui, însă tot ce depăşeşte acel strop afectează interacţiunea cu sexul opus, viaţa romantică a unei persoane, plăcerea şi chiar viaţa sexuală.