Aveţi nevoie de o pauză în relaţie? Reguli privind comportamentul în această perioadă

pauxa.jpg

Aveţi nevoie pauză în relaţie reguli privind comportamentul
Pentru a evita neînţelegerile inconfortabile, încercaţi să stabiliţi câteva reguli privind comportamentul vostru pe perioada pauzei
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atunci când apar probleme în relaţie, amândoi vă simţiţi blocaţi şi nu vă puteţi da seama de ce, tot ce puteţi să faceţi este să luaţi o pauză. Iată ce măsuri trebuie să luaţi în această perioadă.

În primul rând, pentru a evita neînţelegerile inconfortabile, încercaţi să stabiliţi câteva reguli privind comportamentul vostru pe perioada pauzei. Este foarte important să discutaţi şi să luaţi împreună decizia dacă puteţi să dormiţi cu alte persoane în această pauză şi cât va dura aceasta, dar fiţi rezonabili în această privinţă.

Dacă partenerul tău îţi spune că ar dori o pauză de 6 luni, atunci poate fi puţin evident că el nu mai are acelaşi interes faţă de relaţie şi nu ar trebui să fii de acord cu acest lucru. De asemenea, trebuie să decideţi dacă şi cât de des vă veţi vedea în timpul pauzei.

Unele cupluri se simt destul de incomode atunci când iau o pauză şi aleg să se vadă o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni. Iar în acest fel, ei încă nu pierd sentimentul de a fi într-o relaţie, să rămână în contact şi să aibă încă suficient timp să se gândească la problemele din relaţia lor.

Dacă sunteţi de acord să vă vedeţi în această perioadă, nu exageraţi şi nu renunţaţi la ceea ce v-aţi propus, pentru că astfel întregul efort de a face o pauză de la relaţie va fi pierdut. Înduraţi puţin pentru că numai în acest fel puteţi vedea rezultatele, indiferent dacă alegeţi să continuaţi cu relaţia sau nu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1