Avantajele unei vieţi sexuale regulate. Modelează silueta şi întreţine activitatea inimii

sex.jpg

De ce este important să vorbești despre sex cu partenerul de viaţă
Pentru a avea experiențe sexuale memorabile, trebuie să vorbiți despre nevoi și plăceri
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Sexul este o formă grozavă de exerciţiu fizic. Dacă ai nevoie de activitate sportivă pentru menţinerea siluetei, poţi apela cu încredere la sex. Conform cercetărilor, în timpul actului sexual bărbaţii ard aproximativ patru calorii pe minut, iar femeile ard în jur de 3 calorii pe minut. Adaugă “sexul de dimineaţă” în rutina ta zilnică şi astfel vei arde calorii chiar înainte de a te da jos din pat.

Astfel, sexul este o activitate fizică eficientă şi probabil cea mai plăcută metodă de ardere a caloriilor şi de menţinere a unei siluete de invidiat. Totodată, creşte forţa, flexibilitatea şi tonusul muscular. În plus, reprezentantele sexului frumos ar trebui să ştie că, fiind pasionale cu partenerii lor, le pot proteja şi întări inimile. Sexul scade presiunea arterială şi sporeşte sănătatea cardiacă, reducând riscul infarctului.

Conform studiilor, bărbaţii care fac sex de cel puţin două ori pe săptămână prezintă un risc cu 45% mai mic de a dezvolta afecţiuni cardiovasculare, comparativ cu cei care fac sex o dată pe lună sau mai rar. Acţiunea benefică asupra sistemului cardiovascular nu se datorează doar exerciţiului fizic, ci şi faptului că menţine echilibrul nivelurilor de testosteron şi estrogen, foarte important pentru sănătatea inimii.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1