Avantajele sexului virtual. De ce unii oameni recurg la această practică

virtual.jpg

Sexul virtual experienta benefica condimenteze viaţa intima
Sexul virtual te ajută să îţi dai frâu liber fanteziilor
foto: 123RF

De când internetul a luat amploare, tot mai multe cupluri au început să facă sex virtual, lucru care nu este pe placul unor persoane. Chiar dacă există controverse pe acest subiect, sunt şi oameni care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală şi recurg la această practică.

Potrivit sexologilor, amorul virtual nu are cum să dăuneze relaţiei sau vieţii sexuale, atâta timp cât nu sunt depăşite limitele normalului.

 • Îţi poţi satisface dorinţele sexuale fără să-ţi faci griji privind bolile cu transmitere sexuală, tocmai de aceea este un experiment sigur pentru tineri. În plus, oamenii care suferă de boli grave transmisibile prin actul intim pot face sex virtual şi astfel pot simţi plăcerea fără să-şi pună partenerii în pericol.
 • Le permite partenerilor din cuplurile care trebuie să trăiască o vreme la distanţă să aibă momente de intimitate. Iar rolul nu e de neglijat: ajută la menţinerea dimensiunii sexuale a relaţiei.
 • Te ajută să îţi dai frâu liber fanteziilor şi să mărturiseşti acele scenarii la care tot visai, dar pe care nu ai putut să le pui în practică împreună cu partenerul tău, fie pentru că îţi este ruşine, fie pentru că acesta nu voia, fie că erau prea riscante.
Loading...
 
 

Citește și

 • Cat de mult contează orgasmul

  Probabil, vi s-a întâmplat şi vouă să vă bucuraţi de sex fără să aveţi orgasm. Lucru absolut normal, din punctul multora de vedere. Pentru că orgasmul nu este singura modalitate de a măsura plăcerea pe care o simte femeia în timpul actului sexual. Totuşi, sunt şi situaţii când absenţa permanentă a orgasmului poate crea probleme în cuplu. Iată câteva explicaţii în articolul de mai jos.

 • sexul de impacare solutie sau nu

  Sexul de împăcare poate fi o soluţie doar atunci când certurile pornesc de la subiecte uşoare, precum treburile casnice sau sarcini pentru îngrijirea copiilor, Când problemele sunt, însă, serioase nu reprezintă decât o rezolvare superficială. În aceste cazuri, sexul de împăcare ar putea să genereze emoţii negative.

 • clitoris organ orgasmul clitoridian

  Clitorisul este singurul organ sexual destinat exclusiv plăcerii, iar satisfacţia oferită de orgasmul clitoridian nu a fost niciodată contestată.

 • Din 1990, până în prezent, rata femeilor căsătorite care își înșală soții a crescut cu 40%, în timp ce rata în rândul bărbaților a rămas aceeași, potrivit psihanalistei Esther Perel, citată de CNN.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1