Avantajele sexului virtual

virtual.jpg

sex virtual cuplu avantaje
Le permite partenerilor din cuplurile care trebuie să trăiască o vreme la distanţă să aibă momente de intimitate
foto:123RF
Citeste tot despre: 

De când internetul a luat amploare, tot mai multe cupluri au început să facă sex virtual, lucru care nu este pe placul unor persoane. Chiar dacă există controverse pe acest subiect, sunt şi oameni care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală şi recurg la această practică.

Potrivit sexologilor, amorul virtual nu are cum să dăuneze relaţiei sau vieţii sexuale, atâta timp cât nu sunt depăşite limitele normalului. Iată în articolul de mai jos, care sunt avantajele.

 • Îţi poţi satisface dorinţele sexuale fără să-ţi faci griji privind bolile cu transmitere sexuală, tocmai de aceea este un experiment sigur pentru tineri. În plus, oamenii care suferă de boli grave transmisibile prin actul intim pot face sex virtual şi astfel pot simţi plăcerea fără să-şi pună partenerii în pericol.
 • Le permite partenerilor din cuplurile care trebuie să trăiască o vreme la distanţă să aibă momente de intimitate. Iar rolul nu e de neglijat: ajută la menţinerea dimensiunii sexuale a relaţiei.
 • Te ajută să îţi dai frâu liber fanteziilor şi să mărturiseşti acele scenarii la care tot visai, dar pe care nu ai putut să le pui în practică împreună cu partenerul tău, fie pentru că îţi este ruşine, fie pentru că acesta nu voia, fie că erau prea riscante.
 • Cel mai important lucru atunci când te decizi să faci sex virtual este acela să te asiguri că eşti într-o cameră izolată sau singură în casă, pentru ca toate momentele fierbinţi pe care le împarţi cu iubitul tău să rămână doar între voi doi.
   
Loading...

Citește și

 • Ce trebuie să stiti despre sexul pe fuga

  Sexul pe fugă este o experienţă palpitantă care vă poate consolida relaţia, în ciuda lipsei de timp. Contrar aparenţelor această experienţă nu presupune un simplu contact fizic, ci o unire spontană a simţurilor voastre.

 • Cele mai fierbinti zone erogene ale barbatilor

  Bărbaţii deţin câteva puncte fierbinţi care stimulate îi ajută să ajungă la orgasme incredibile. Cele mai importante sunt “adunate” în jurul organelor genitale.

 • Contactele sexuale frecvente largesc vaginul

  Femeile, ca şi bărbaţii, sunt adesea preocupate de mărimea propriului organ intim, vaginul în cazul lor. Ele cred că dacă este prea larg, partenerii nu se vor simţi bine, dacă este prea îngust, nu vor avea ele parte de plăcere deoarece actul sexual se desfăşoară cu dificultate şi este dureros.

 • stil de viata sex barbati erectie

  Bărbaţii care vor să aibă o viaţă sexuală cât mai bună trebuie să ţină cont de câteva sfaturi, care le vor asigura o erecţie de durată. Disfuncţia erectilă poate fi cauzată de o mulţime de factori: de o anumită problemă de sănătate sau emoţională, de fumat sau de consumul unor alimente bogate în grăsimi periculoase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1