Avantajele relației cu un bărbat mai tânăr

barbat_tanar.jpg

Avantajele relatiei cu un barbat mai tanar
Aventura cu un bărbat mai tânăr este ingredientul perfect pentru femeile care vor să se redescopere
foto:123RF

Cine spune că o femeie nu poate avea o aventură sau o relaţie cu un bărbat mai tânăr? Sexul cu un tip mai tânăr a devenit o modă, iar reprezentantele sexului frumos nu se mai feresc să ascundă genul acesta de relaţie.

Se pare că aventura cu un tip mai tânăr este ingredientul perfect pentru femeile care vor să se redescopere, să se simtă bine, frumoase şi dorite. Mai ales după ce au trecut prin mai mai multe relaţii eşuate cu parteneri de aceeaşi vârstă. În articolul de mai jos aflaţi care sunt avantajele relaţiei cu un bărbat mai tânăr.

Este o experienţă sexuală inedită

De cele mai multe ori, bărbaţii tineri sunt cea mai bună alegere pentru femeile mature care vor să aibă parte de experienţe sexuale inedite. Sexul cu un tip mai tânăr le dă posibilitatea să-şi îndeplinească fanteziile sexuale sau să experimenteze poziţii noi. De multe ori, înaintarea în vârstă îi face pe reprezentanţii sexului puternic să fie mai formalişti cu privire la ceea ce sunt dispuşi şi capabili să facă în pat. Din acest motiv, multe femei mature nu prea mai sunt mulţumite de viaţa sexuală pe care o au alături de partenerul de aceeaşi vârstă sau mai mare.

Îţi dă mai multă energie

Sexul cu un bărbat mai tânăr este revigorant şi îţi dă mai multă energie. Prin energia lor, bărbaţii mai tineri le fac şi pe femeile mature să se simtă mai tinere. Entuziasmul unui tânăr este o parte importantă care trezeşte atracţia femeilor mult mai mari decât ei. De exemplu, rare vor fi situaţiile când un tânăr va spune că nu are chef să facă dragoste şi în plus o va solicita sexual şi pe partenera lui mai matură.

Este “sportiv”

Bărbaţii tineri sunt alegerea perfectă pentru o cursă de rezistenţă în dormitor. Este cunoscut faptul că femeile au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la atât de doritul orgasm. Din acest motiv, un bărbat tânăr este preferat fiindcă are suficientă energie şi rezistenţă pentru “maratonul” necesar obţinerii orgasmului.

Te face să te simţi bine

Cele mai multe femei mature care fac sex cu bărbaţi mult mai tineri spun că aceştia le fac să se  simţă iubite şi apreciate. Ele preiau de la bărbatul tânăr tonusul, o viaţă mai deschisă şi mai sociabilă, o lejeritate a tinereţii pe care reprezentantele sexului frumos le pierd odată cu înaintarea în vârstă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1