Au dreptul persoanele apropiate să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu?

rela.jpg

Au dreptul persoanele apropiate să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu
Nu ceilalţi ar trebui să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Când doi oameni decid să formeze un cuplu, fiecare vine cu „bagajul” său. Familia, prietenii și colegii formează o galaxie în jurul căruia cuplul orbitează, supus diferitelor centre de gravitație. În articolul de mai jos, află în ce mod pot influenţa persoanele apropiate relaţia cu noul partener. Au dreptul să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu?

Există posibilitatea ca atunci când intri într-o relaţie, familia şi prietenii să nu îl placă pe noul partener. Această situație poate afecta negativ relația, pentru că partenerul se poate simți prost, poate simți că este pusă asupra sa o presiune inutilă sau se poate simți nerespectat.

Oricât de neplăcută şi frustrantă este situaţia, nu faci o greşeală dacă asculţi şi punctele lor de vedere. E posibil să se înşele în privinţa lui, să-l nedreptăţească, să nu-l cunoască aşa cum îl cunoşti tu, dar e posibil şi să aibă dreptate şi să vadă lucrurile aşa cum tu, datorită sentimentelor, nu le observi.

Nu înseamnă că trebuie să îţi pierzi încrederea în partenerul tău şi să te distanţezi de el îmediat ce ceilalţi îţi spun că nu îl plac. Poate fi vorba, în unele cazuri, de o greşeală, de lipsa unei conexiuni. Nu ceilalţi ar trebui să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu, numai că, uneori, intuiţia lor te-ar putea salva dintr-o relaţie nepotrivită.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Sunteţi un cuplu la început de drum şi aţi decis să vă mutaţi împreună? Ei, acesta este cu adevărat un punct de cotitură. Dacă amândoi veţi şti să vă purtaţi bine şi respectaţi nişte reguli, relaţia are mari şanse de viaţă lungă.

  • Atacţia puternică faţă de anumite persoane

    Uneori, întâlnim anumite persoane care ne taie respirația sau cu care avem o chimie puternică în spatele căreia părem să nu mai vedem nimic. Este dificil să spui „nu' unui astfel de partener și ne putem lăsa purtate de val. De multe ori, acest lucru se întâmplă sub cupola idealului relațional, al partenerului perfect: trebuie să existe chimie sexuală, trebuie să fie pasiune.

  • Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii

    Comunicarea intimă joacă un rol hotărâtor în buna funcţionare a unei relaţii. Ea sudează un cuplu şi îi ajută pe cei doi parteneri să îşi cunoască nevoile, dorinţele, plăcerile.

  • motive pentru care unele femei obişnuiesc să nu facă prea multe în timpul sexului

    Unele femei obişnuiesc să nu facă prea multe lucruri în timpul partidei de amor. Pur şi simplu "zac" acolo, în timp ce bărbatul trebuie să facă totul. Există două motive pentru care reprezentantele sexului frumos fac asta: ori cred că acesta este modul corect de a face dragoste, bazat, probabil, pe experienţele trecute, sau nu au o plăcere reală din actul sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1