Atracţia sexuală faţă de obiecte. Când devin fetişurile un pericol pentru relaţie?

obiect.jpg

Atracţia sexuală obiecte fetişurile pericol relaţie
Multe cupluri se despart din cauză că fetişistul nu vrea să îşi recunoască şi să-şi trateze afecţiunea
foto: 123RF

Fetişismul reprezintă o dependenţă sexuală (mulţi o numesc cea mai personală şi complexă dependenţă). De ce? Pentru că s-a creat o legătură sexuală puternică între fetişist şi obiect, obiect fără de care nu se poate atinge orgasmul.

În termini medicali, fetişismul este o deviaţie sexuală( parafilie), categorie din care fac parte şi sado-masochismul, exibiţionismul, voyeurismul, etc. Fetişismul se manifestă sub mai multe forme: de la fantezii cu acel obiect, până la a-l atinge, a-l folosi la masturbare sau ca preludiu.

Fetişurile pot afecta relaţia cu partenerul?

Relaţia de cuplu se poate destrăma deoarece dependenţa neînpărtăşită duce la îndepărtarea emoţională şi sexuală de partener. Multe cupluri se despart din această cauză, tocmai pentru că fetişistul nu vrea să îşi recunoască şi să-şi trateze afecţiunea. De aceea trebuie să faceţi diferenţa dintre preferinţa sexuală, una care vă condimentează activitatea intimă şi un fetiş- caz în care s-a dezvoltat deja o dependenţă, o afecţiune cronică.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • sex performanta sexuala barbat matur

  În timp ce bărbaţii tineri se grăbesc să ajungă cât mai repede în dormitor, să îşi dezbrace partenera, să îi pipăie formele, să I le exploreze, terminând actul sexual în scurt timp, bărbaţii maturi nu gafează şi pun preţ pe orice detaliu. Bărbaţii mai mari decât tine au un as în mânecă: experienţa de viaţă. Experienţa de viaţă care justifică şi performanţele sexuale.

 • sex acelasi partener

  Este posibil să faci ca sexul să fie incitant într-o relație care poate dura 6o de ani sau mai mult? Specialiștii spun că da. Important este să găsiți întotdeauna lucruri noi de făcut.

 • sex telefon modalitati incita partenerul

  Sexul la telefon este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află sau nu la distanţă unul faţă de celălalt.

 • cucerit bărbat rapid efort

  Când vrei să cucereşti un bărbat care îţi place nu trebuie să dezvălui prea mult, dar nici prea puţin. Această regulă se aplică atât din punct de vedere vestimentar, cât şi comportamental. În ceea ce priveşte hainele, trebuie să faci un compromis între dezvăluirea atuurilor tale fizice şi păstrarea unui mister sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1