Atracţia puternică faţă de anumite persoane. Ce ascunde în spatele ei?

atrac.jpg

Atacţia puternică faţă de anumite persoane
Întâlnim anumite persoane care ne taie respirația sau cu care avem o chimie puternică în spatele căreia părem să nu mai vedem nimic
foto: 123RF

Uneori, întâlnim anumite persoane care ne taie respirația sau cu care avem o chimie puternică în spatele căreia părem să nu mai vedem nimic. Este dificil să spui „nu' unui astfel de partener și ne putem lăsa purtate de val. De multe ori, acest lucru se întâmplă sub cupola idealului relațional, al partenerului perfect: trebuie să existe chimie sexuală, trebuie să fie pasiune.

Firește, nu vei opta pentru un partener complet neatrăgător, dar o atracție atât de puternică te îndepărtează de ceea ce îți dorești cu adevărat: o relație cu potențial pe viitor. Nu degeaba psihologii ne spun să fugim atunci când o simțim.

Atracția poate apărea cu intensitate și atunci când recunoaștem în partener un tipar familiar. Iar dacă în trecut tiparul nu a funcționat, este evident că trebuie schimbat.Pentru acest lucru, ghidarea unui psihoterapeut este esențială pentru a înțelege ce anume te atrage în același tip de relații, ce trăsături te atrag, dar ar trebui evitate la un partener și, nu în ultimul rând, ce îți dorești cu adevărat la un partener.

 

Loading...

Citește și