Atitudini şi comportamente care îi determină pe bărbaţi să pună capăt unei relaţii

emotion.jpg

Atitudini comportamente determină pe bărbaţi să pună capăt unei relaţii
Femeile au mereu impresia că fac ceea ce trebuie pentru a-i împlini partenerului nevoile emoţionale, dar adesea greşesc
foto: 123RF

Orbite de dragoste, de multe ori femeile nu sunt conştiente de faptul că anumite atitudini şi comportamente pot împinge bărbatul de lângă ele să îşi ia tălpăşiţa şi să pună capăt unei relaţii care, în general, pare să fie sănătoasă şi normală.

Femeile au mereu impresia că fac ceea ce trebuie pentru a-i împlini partenerului nevoile emoţionale, dar adesea greşesc, pentru că pornesc de la premisa că bărbaţii gândesc şi simt la fel ca ele. De aceea, femeia insistă să-i ofere ceea ce crede ea că are nevoie din punct de vedere emoţional, reuşind în schimb să crească probabilitatea de a-l îndepărta, pentru că nevoile lui sunt diferite.

Adesea, o femeie este sigură că satisfacerea nevoilor sexuale îi va garanta fidelitatea partennerului. Deşi, pentru un bărbat, sexul este un aspect extrem de important, nu asta îl face să fie devotat. Extrem de mult contează ca femeia să creeze un mediu în care să nu îi reproşeze bărbatului lucruri despre care ştie că îi ameninţă stima de sine. O astfel de abordare face ca bărbatul să simtă că partenera vrea să-l controleze şi intră în defensivă.

Alteori, deşi femeia are convingerea că îşi ajută partenerul, acesta se poate simţi sufocat din punct de vedere emoţional. Deşi felul de a fi al unei femei, extrem de grijuliu, poate fi flatant pentru sexul puternic, sunt momente în care această dorinţă de a oferi prea mult, se poate întoarce împotriva ei. Nu în ultimul rând, o femeie ajunge să îndepărteze bărbatul atunci când acesta simte că nu reuşeşte să se ridice la nivelul aşteptărilor ei.

Loading...
 
 

Citește și

 • Disfuncțiile sexuale la femei neputinţa excitării în timpul actului intim

  Disfuncțiile sexuale la femei pot pe de-o parte influența în mod negativ stările fizice și psihice și, de pe altă parte, pot favoriza apariția unor tensiuni nedorite în cuplu. Reprezentantele sexului frumos pot suferi de o afecţiune care constă în neputința excitării în timpul actului intim.

 • motive barbati sex dimineata

  Începutul zilei este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

 • Infidelitatea partenerului de viaţă o greşeală de iertat

  Majoritatea specialiştilor consideră că cine a înşelat o dată va repeta, cât de curând, aventura. Există şi excepţii, dar infidelitatea în antecendente reprezintă ea însăşi un semnal de alarmă cu privire la viitorul relaţiei alături de un partener infidel. În astfel de situaţii, experţii în relaţii de cuplu consideră că partenerul înşelat trebuie să fie cel care stabilişte regulile jocului: el decide limitele şi el este cel care hotărăşte dacă acceptă sau nu un astfel de comportament.

 • Profită că eşti în vacanţă cu iubita

  Cea mai frumoasă parte a verii este cu siguranţă concediul. Fie că mergeţi la mare ori în oricare altă destinaţie exotică, este perioada cea mai potrivită pentru a vă pune în practică fanteziile sexuale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1