Atitudinea care îi sperie pe bărbaţi şi îi determină să se îndepărteze de partenere

super.jpg

Atitudinea sperie barbaţi determină îndepărteze partenere
Dacă îţi doreşti o relaţie de dragoste care să dureze cât mai mult, trebuie să ştii că nu este indicat să îţi ei statutul de femeie care le ştie pe toate
foto: 123RF

Dacă îţi doreşti o relaţie de dragoste care să dureze cât mai mult, trebuie să ştii că nu este indicat să îţi ei statutul de femeie care le ştie pe toate, care are mereu dreptate şi niciodată nu trebuie contrazisă.

De cele mai multe ori, adoptând această atitudine prin care îl plasezi pe iubitul tău într-o poziţie inferioară faţă de tine, vei atrage numai disconfort, certuri dure, pentru ca în final să rămâi singură.

Învaţă să fii maleabilă în discuţii, să accepţi şi să iei în considerare şi părerea partenerului de viaţă, să pui foarte mult accentul pe colaborare şi comunicare. Doar în acest fel, îl vei cunoaşte mai bine pe cel de lângă tine, îi vei arăta că îl respecţi, că îl iubeşti şi că este foarte important pentru tine.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • sex orgasm cuplu somn dormit

    După o zi lungă, grea, nu prea mai aveți chef de nimic. Întrebare: cum vă relaxați, totuși? Ce faceți? Stați la televizor, vă puneți un film, sau dați scroll pe telefon până la infinit? Sexul e probabil ultimul lucru la care vă gândiți când sunteți epuizați. Ei bine, se pare că sexul e cheia pentru un somn odihnitor.

  • Conform Atlasului de diabet al Federaţiei Internaţionale de Diabet, diabetul reprezintă o epidemie majoră la nivel mondial, o mare povară socială, economică și medicală1. Statisticile internaţionale ne arată că numărul persoanelor cu diabet zaharat creşte de la an la an. Din cauza prevalenţei crescute a diabetului zaharat şi a speranţei de viaţă prelungite a persoanelor cu diabet, creşte şi incidenţa complicațiilor la nivelul piciorului.

  • Produsul de înfrumuseţare care va poate strica momentul intim

    Sunt conştientă că vreţi să arătaţi bine chiar şi în momentele cele mai intime, atunci când vulnerabilitatea dezgolirii în faţa partenerului poate fi cumva compensată de un aspect fizic ireproşabil.

  • coafuri, moda, zona intima, barbati

    Inimioară, fluturaş, săgeată, floare, triunghi, fulger, stea, iepuraşul Playboy și mustaţa lui Hitler. Sunt coafurile la modă pentru zona intimă. Saloanele de cosmetică au astfel de șabloane, iar clientele nu stau pe gânduri ca să le solicite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1