Atitudinea care îi sperie pe bărbaţi la partenerele lor şi îi pun pe fugă

atitudine.jpg

Atitudinea sperie pe bărbaţi la partenerele lor şi îi pun pe fugă
Atunci când întâlneşti un bărbat pe gustul tău nu grăbi lucrurile
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Majoritatea reprezentantelor sexului frumos, în momentul în care întâlnesc un bărbat pe gustul lor, se entuziasmează foarte tare şi se comportă ca atare, dându-i acestuia foarte multă atenţie. Astfel, ele nu ezită să îl caute destul de des, prin sms-uri, telefoane sau pe tot felul de site-uri de socializare.

Uneori, chiar caută pretexte să se vadă cu el, înainte ca propunerea să vină din partea lui. Pentru că îşi doresc foarte mult să facă impresie bună, femeile îşi pun adesea o mască la întâlnire, încercând să fie perfecte şi să impresioneze prin calităţi pe care le simulează în mare parte.

În ciuda faptului că îi acorzi atâta atenţie, simţi cum îţi scapă printre degete şi nu poţi să nu te întrebi de ce. Dacă te pui puţin în situaţia lui, însă, îţi vei da seama că insistenţele tale îl pot îndepărta, pentru că se simte încolţit. Faptul că grăbeşti lucrurile este în dezavantajul tău, deoarece bărbaţii care nu caută o aventură nu apreciază o astfel de atitudine.

 

Loading...

Citește și

 • Cum vad barbaţii femeia perfecta

  Multe reprezentante ale sexului frumos consideră că bărbaţii îşi doresc o “păpuşă” care să îi facă să se simtă puternici şi destepti. Insă domnii vor femei care să îi inspire, care să aibă propriul scop în viaţa, nu doar acela de a fi într-o relaţie.

 • Ce trebuie să spui ca să cucereşti o femeie

  Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei să o cucereşti, ar trebui să o cunoşti destul de bine, ca să nu o dai în bară. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.

 • Mimarea orgasmului practică nerecomandata

  Mimarea orgasmului este o practică des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul.

 • Importanţa sexului relaţia cuplu

  Activitatea sexuală este foarte importantă pentru a avea o relație fericită pe termen lung. Intensifică iubirea, menţine starea de bine în cuplu şi apropie partenerii. Satisfacţia în căsnicie este strict legată de satisfacţia în viaţa intimă şi este o componentă importantă a armoniei în cuplu.