Atingerea picioarelor, fie prin mangâieri, fie cu sărutari, este extrem de excitantă. Vă aduce mai aproape de orgasm

daa.jpg

Atingerea picioarelor fie prin mangâieri fie cu sărutari este extrem de excitantă
Chit că sunt sărutate sau mângâiate în timpul preludiului, picioarele sunt considerate zone extrem de erogene
foto: 123RF

Fiecare dintre noi are zonele sale erogene care, prin mangâiere şi sărutare, pot aprinde simţurile şi un astfel de preludiu va aduce cu siguranaţă o noapte incendiară.

Chit că sunt sărutate sau mângâiate în timpul preludiului, picioarele sunt considerate zone extrem de erogene, ceea ce înseamnă că trebuie să li se acorde o atenţie mai mare. Puţine persoane ştiu, însă, că tălpile sunt zone erogene în cazul bărbaţilor, iar degetele în cel al femeilor.Totul se datorează faptului că laba piciorului abundă de terminaţii nervoase care fac legătura cu numeroase părţi ale corpului, inclusiv cu zona intimă.

Un puct sensibil pe harta tălpii bărbatului este situat în dreptul celui de-al treilea deget, cam la trei centimetrii distanţă. Masat, acest punct erogen va declanşa erecţia. Degetele de la picioare le creează şi femeilor senzaţii nebănuite, cu atât mai mult cu cât există o legătură între acest loc şi vagin.

Aţi remarcat cum vă îndoiţi instinctiv degetele de la picioare atunci când aveţi orgasm? Degetele, în special cel mare, comunică cu zona voastră intimă, de aceea stimularea lor cu buzele sau cu limba este extrem de erotică şi vă aduce mai aproape de orgasm.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1