Asta da curiozitate sexuală! Ce este petting-ul?

peting.jpg

ce este pettingul
Ce este pettingul? Un fel de a face sex cu hainele pe voi, dar care nu implică penetrare
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Pettingul este o metodă bună de a experimenta ceva nou și de a vă condimenta viața sexuală în cazul în care începe să devină plictisitoare. Însă, ce este pettingul? Un fel de a face sex cu hainele pe voi, dar care nu implică penetrare.

Este important să știți că termenul de “petting” vine din limba engleză și pune foarte mult accent pe mângâiere, atingeri, masaj, fără însă a ajunge la contact sexual. Pettingul înseamnă explorarea corpului partenerului și descoperirea zonelor erogene. Inclusiv jocurile erotice pot fi puse în practică fără ca hainele să fie date jos.

Ce este pettingul? Act sexual care nu implică penetrare

Sexul cu hainele pe voi, fără penetrare, este cel mai "simplu" dintre toate tipurile de sex. Astfel, pettingul este o activitate sexuală care exclude contactul organelor genitale și care nu e condiționată de apariția orgasmului. Unul dintre cele mai mari avantaje ale pettingului este că cei doi parteneri învață și conștientizează importanța tandreții, ceea ce, mai târziu, în timpul actului sexual, va conta foarte mult în obținerea satisfacției.

Senzațiile pe care le dau hainele sunt foarte diferite, totul ținând și de tipul de material din care sunt confecționate, fie mai aspru sau mai pufos. Pe de altă parte, sunt o mulțime de lucruri foarte interesante și excitante, pe care partenerii le pot face atunci când sunt cu hainele pe ei. De exemplu, să se redescopere unul pe altul, să devină mai dezinhibați și mai liberi în atingeri și să își descopere preferințele erotice.

Ce este pettingul? Preludiul perfect

De cele mai multe ori, mângâierile sunt mult mai excitante decât o partidă de sex. Este o plăcere pe care aproape nimeni nu și-o poate refuza vreodată. Jocul de-a excitația sau preludiul perfect pot fi atinse cu uşurinţă prin practicarea pettingului. Este o practică binevenită dacă vă doriți să scăpați de momentele de rutină din relație. Cu atât mai mult îi învață pe parteneri cum să ajungă la extaz fără "sex adevărat".

În zilele noastre pettingul a ajuns să acopere o sferă destul de largă de comportamente sexuale, printre care s-ar putea enumera sărutul franțuzesc și atingerile în zonele genitale ale partenerului. Masarea, mângâierile, atingerile și sărutarea corpului altei persoane se poate face fie pe deasupra hainelor, fie pe sub acestea. Interesant este faptul că femeile cu experiență, cele care ştiu ce este pettingul, ajung mult mai repede și mai des la orgasm decât cele care nu au experimentat niciodată acest joc sexual.

Loading...
 
 

Citește și

  • cum o faci sa renunte la inhibitiile sexuale

    Foarte multe femei se tem să își exprime sexualitatea, iar acest lucru nu le permite să se desfășoare așa cum și-ar dori în intimitate. Noi îţi spunem cum o faci să renunțe la inhibițiile sexuale.

  • Ce trebuie sa stii inainte de a face sex oral

    O partidă de sex oral oferită la momentul potrivit partenerului de viață îl va face să fie bine dispus toată ziua. Ce trebuie să știi înainte de a face sex oral? Că sunt câteva detalii de care trebuie să ții cont și care să îl facă pe cel iubit să ajungă pe culmile plăcerii.

  • Cât este de sigur este actul sexual în timpul sarcinii? Care sunt poziţiile indicate? Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele întrebări pe care le au viitorii părinţi după ce au aflat vestea cea mare. Citeşte articolul şi află mai multe despre acest subiect!

  • Fantezii sexuale în locuri publice

    Sexul într-un loc public este o fantezie sexuală comună atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Iată cele mai interesante fantezii erotice în locuri publice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1