Aşa treci mai uşor peste momentele tensionate din relaţie! Evită să faci reproșuri!

mome.jpg

Aşa treci mai uşor peste momentele tensionate din relaţie
Evită să faci reproșuri și să îți verși frustrările, doar pentru că ești supărată
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Este firesc ca partenerii de cuplu să aibă păreri diferite şi să discute despre ele, uneori chiar mai aprins. Însă, încearcă să nu te mai lași doborâtă de orice detaliu minor, pentru că mintea ta va fi acaparată de tot felul de gânduri negative, care nu îți vor permite să te detașezi și să depășești momentul.

Soluțiile pentru rezolvarea unor neînțelegeri se găsesc împreună. Asigură-te că ești suficient de comunicativă cu partenerul tău și că el se poate baza pe cooperarea ta de fiecare dată când simte nevoia. Orice moment de nesiguranță sau nesinceritate poate declanșa o ceartă care să evolueze.

Sentimente ca vinovăția sau furia ies ușor la iveală, chiar dacă motivele nu sunt neapărat întemeiate. Evită să faci reproșuri și să îți verși frustrările, doar pentru că ești supărată. Gândește-te că acest comportament poate dăuna relației, iar cearta trebuie să fie o lecție pentru amândoi și să se încheie cu o împăcare.

Nu în ultimul rând, într-o relație este important ca fiecare să își recunoască vina. Această atitudine denotă maturitate și responsabilitate. În cazul în care ai greșit cu ceva, dar refuzi să îți asumi, partenerul își poate pierde răbdarea; astfel se poate declanșa un conflict pe care l-ai fi putut evita. Totodată, nu începe să împarți vina în stânga și în dreapta, pentru că nu vei rezolva nimic.

Conștientizează consecințele și încearcă să faci tot ce poți pentru a le repara. Nu te folosi de ceartă doar pentru a-l răni pe cel de lângă tine, ci privește-o ca pe o ocazie în care puteți să lămuriți câteva aspecte care vă deranjează. Scopul este să creșteți împreună și să vă dezvoltați relația cu fiecare zi ce trece.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5