Aşa se comportă un bărbat imatur emoţional! Ce este indicat să faci?

imat.jpg

Aşa se comportă un bărbat imatur din punct de vedere emoţional
Nu e nicio îndoială că s-a simţit bine cu tine, dar asta nu îl împiedică să-şi îndrepte atenţia şi spre alte femei
foto: 123RF

Ai cunoscut un tip, iar prima ieşire în oraş a fost de-a dreptul senzaţională. Ţi-a trimis mesaje şi înainte şi după întâlnire. Intuiţia îţi spune că s-a simţit foarte bine, cel puţin la fel de bine cum te-ai simţit şi tu. Dar dintr-un motiv greu de ghicit, nu te mai caută o perioadă.

Apoi, din senin, îţi trimite un mesaj în care te invită la o a doua întâlnire, care este la fel de reuşită ca şi prima. Eşti tentată să crezi că, până la urmă, o să ajungeţi undeva, dar ce să vezi? Dispare din nou şi reapare după alte câteva săptămâni. Aşa că ai vrea să ştii ce se petrece, de fapt.

Ei bine, este genul de bărbat care are mai multe femei în vizor. Nu e nicio îndoială că s-a simţit bine cu tine, dar asta nu îl împiedică să-şi îndrepte atenţia şi spre alte femei. Pentru că orgoliul lui se hrăneşte din asta şi îl face să se simtă mai popular. Problema este că aceste întâlniri ocazionale nu fac altceva decât să te facă să-ţi doreşti şi mai mult. Aşa că sfârşeşti prin a-ţi pune multe întrebări şi a emite nesfârşite ipoteze.

În realitate, însă, lucrurile sunt extrem de simple. Ai dat peste un bărbat imatur din punct de vedere emoţional, interesat de satisfacerea propriei vanităţi, ceea ce în cazul lui se traduce prin o mulţime de femei care gravitează în jurul lui, sub o formă sau alta, în acelaşi timp. În această situaţie, indicat ar fi să renunţi la el şi să încerci să găseşti un bărbat pregătit să aibă o relaţie.

Loading...

Citește și

 • Cum se schimbă viaţa sexuală a partenerilor odată cu trecerea timpului

  Toate relaţiile de cuplu parcurg anumite etape, și câteodată sexul trece pe loc secundar. Uneori este firesc, dar dorința sexuală nu trebuie neglijată prea mult timp. Una dintre cauzele principale pentru care dorința sexuală scade dramatic în unele cupluri este legată de schimbarea etapei de viață prin care partenerii trec.

 • Aspecte ce ţin de sexualitatea femeilor şi pe care ar trebui să le cunoaşteţi

  Sexualitatea unei femei este unul din cele mai complicate aspecte ale acesteia. Sexologii ştiu că pentru un bărbat nu este uşor să se descurce pe un teren care le este chiar şi femeilor, adesea, plin de necunoscut. De aceea vă oferim câteva sfaturi utile pentru ca în final, sexul să nu pară atât de complicat, iar plăcerea să existe pentru amândoi.

 • Caracteristici ale unei relaţii de cuplu fericite

  O relaţie fericită este una în care ambii parteneri se simt bine, cooperează în atingerea unor scopuri şi sunt adaptaţi mediului în care trăiesc, fac activităţi plăcute împreună, comunică constructiv şi iau decizii împreună. Partenerii de cuplu nu doar au comportamente pozitive unul faţă de celălalt ci şi răspund pozitiv la comportamentul celuilalt. O relaţie fericită contribuie la dezvoltarea, maturizarea şi evoluţia profesională a fiecăruia şi la o stare de bine fizic şi emoţional.

 • Nevoile în relaţia de cuplu

  Atunci când se formează un cuplu, întotdeauna la mijloc este vorba de nevoi, indiferent că este nevoia de afecţiune, de dragoste, de apreciere, de socializare şi lista ar putea continua, fiind individualizată pentru fiecare în parte. Ei bine, în momentul în care nevoia pentru care acel cuplu s-a format nu mai este îndeplinită apare involuntar şi distanţarea emoţională.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1