Aşa se comportă un bărbat egoist într-o relaţie! Merită să stai?

simt.jpg

comportă un bărbat egoist într-o relaţie
Dacă partenerul nu depune suficient efort pentru a menține relația de dragoste şi se gândeşte mai mult la nevoile lui, înseamnă că ai de-a face cu un bărbat egoist
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dacă partenerul nu depune suficient efort pentru a menține relația de dragoste şi se gândeşte mai mult la nevoile lui, înseamnă că ai de-a face cu un bărbat egoist. Nevoile lui primează, pune accent pe propriile dorinţe, astfel încât dispare ideea de egalitate, de parteneriat

Există momente în viața unei femei în care aceasta realizează faptul că bărbatul de lângă ea nu merită nici sentimentele pe care aceasta le investește și nici alte eforturi. Este vorba despre cei care nu știu să răspundă dragostei din cauza faptului că se iubesc mai mult pe ei înșiși.

O relație fericită presupune doi oameni care iau, dar și oferă, în mod egal. Este vorba despre timp, dragoste, resurse și spațiu. Dacă cel de lângă tine îți ia toate acestea, dar nu ți le oferă la rândul lui, este clar că nu te merită. De cele mai multe ori, îți arată cât de fericit este alături de tine doar pentru a te încuraja să continui cu acest comportament, dar nu depune niciun efort pentru a te răsplăti.

Este mai bine să te îndepărtezi de partenerul tău dacă nu îți demonstrează că și el ține la tine, pentru că va ajunge să te șantajeze emoțional doar ca să te țină lângă el.

Loading...
 
 

Citește și

 • întreţii iubirea distanţă comunicarea eficientă cheia

  Partenerii care sunt implicaţi într-o relaţie la distanţă au nevoie de o comunicare eficientă pentru a compensa lipsurile provocate de distanţă.

 • Aceasta este poziţia preferată de bărbaţi

  Perfectă pentru începutul oricărei partide sexuale, pozitia Misionarul (şi, bineînţeles, variantele ei reinterpretate) este cea mai populară postură, dar şi una dintre cele mai dorite. Reprezentanţii sexului puternic recunosc că se simt perfect în această poziţie pentru că pot foarte bine să controleze ritmul şi tipul de penetrare.

 • Secretul dorinţei într-o relaţie relaţie pe termen lung

  Timpul şi cunoaşterea mai bună a partenerului erodează noutatea poveştii voastre de dragoste şi încetezi să îţi mai idealizezi iubitul. Odată ce idealizarea ia sfârşit, poţi simţi că te „dezîndrăgosteşti”, că nu mai trăieşti acea chimie a atracţiei.

 • cum poţi depăşeşti momentele tensionate din relaţie

  În primul rând, este important să conștientizezi faptul că o ceartă e un lucru firesc într-o relație, oricât de mult consideri că te afectează. Încearcă să nu te mai lași doborâtă de orice detaliu minor, pentru că mintea ta va fi acaparată de tot felul de gânduri negative, care nu îți vor permite să te detașezi și să depășești momentul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1