Anumite reacţii şi atitudini pot compromite o relaţie încă de la primele întâlniri

nuuu.jpg

Anumite reacţii şi atitudini pot compromite o relaţie încă de la primele întâlniri
Anumite reacții și atitudini din partea ta îi pot testa limitele, iar el să decidă să se distanțeze.
foto: 123RF

De cele mai multe ori, poţi sabota o relaţie încă de la primele întâlniri. fără să ai însă intenţia asta. Deseori, la începutul unei relații putem crea o imagine falsă despre noi însene. Fie suntem încă rănite de pe urma relațiilor anterioare, fie nu suntem cu adevărat pregătite pentru o nouă relație de cuplu, încercăm în mod fals să părem greu de cucerit, distante, pretențioase.

Pretențiile au legătură cu alegerea partenerului potrivit ție și nu cu testele la care îl supui pentru a vedea ce e dispus să facă pentru tine. Anumite reacții și atitudini din partea ta îi pot testa inclusiv limitele, iar el să decidă să se distanțeze. Nimeni nu caută o relație care e dificilă încă de la început.

În consecință, tu fie îl vei considera nedemn, fie respingerea lui nu va face decât să reconfirme o credință a ta, despre propria persoană, fondată pe neîncredere și stimă de sine scăzută. Gândește-te, atunci când vrei să prezinți anumite comportamente, dacă aceasta este impresia pe care vrei să o lași noului tău partener.

 

Loading...

Citește și

 • Cauze frecvente ale ruperii prezervativelor

  Prezervativul rămâne în continuare cea mai sigură opţiune pentru a vă ţine departe atât de bolile cu transmitere sexuală, cât şi de o sarcină nedorită. Însă pentru a fi cu adevărat o metodă contraceptivă sigură, prezervativele trebuie să fie folosite corect.

 • Începuturile arată în detaliu cum va decurge relaţie

  Atunci când îţi doreşti o relaţie de lungă durată, este foarte important să poţi vedea partenerul fără filtrul primelor momente romantice şi să fii pregătită să observi semnele evidente care anunţă un sfârşit rapid. Oricât de îndrăgostită ai fi nu trebuie să ignori semnalele de alarmă cu speranţa că nimic rău nu se va întâmpla, deoarece începutul de obicei arată în detaliu cum se va desfăşura întreaga relaţie.

 • Conectarea emoţională este sursa sexului de calitate a unei relaţii sănătoase

  Romantismul, tandreţea, îmbrăţişările, sărutările şi atingerile sub clar de lună mai sunt oare secretele compatibilităţii sexuale? Mulţi spun că da. Pentru debutul fericit al unei relaţii ne dezvoltăm pulsiunea şi dorinţa sexuală pentru partener “gustând” din fiecare câte puţin.

 • Acestea sunt ingredientele care stau la baza unei relaţii de cuplu de lungă durată

  Astăzi mai mult ca oricând, oamenii visează la relaţii fericite, care să dureze toată viaţa. Şi totuşi, rata despărțirilor şi a divorţurilor a crescut considerabil. Poate ai tendinţa să crezi că acest lucru are la bază faptul că în prezent oamenii au mai multe opţiuni şi că nu mai sunt dispuşi să facă compromisuri în relaţie. În articolul de mai jos, află care sunt ingredientele care stau la baza unei relaţii fericite şi de lungă durată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1