Alimente care ajută la stimularea libidoului. Află care sunt!

afrodisiac.jpg

Alimente care ajută la stimularea libidoului
Ciocolata este unul dintre cele mai eficiente alimente afrodisiace
foto: 123RF

Dacă nu ştiaţi, cheful de sex poate veni şi datorită unor alimente, care sunt considerate afrodisiace naturale. Un afrodisiac este orice ne excită şi poate să fie un aliment, un miros sau o imagine. Afrodisiacele cresc libidoul şi prezintă avantajul că sunt la îndemâna oricui.

Piersicile

Conţin vitamina A care stimulează funcţia tiroidei şi producerea progesteronului. Merită consumate deoarece au un puternic efect afrodisiac şi ajută la o mai bună activitate intimă.

Stridiile crude

Sunt cele mai bune afrodisiace cunoscute. Sunt bogate în zinc şi ajută la creşterea producţiei de spermă şi testosteron. Stridiile conţin şi dopamină, un hormon care ajută la creşterea libidoului. Consumaţi stridii împreună cu partenerul ca parte a preludiului înaintea unei partide de sex.

Avocado

Oferă organismului multă energie. Conţine vitamina B6 (un element nutritiv care creşte producţia de hormoni de sex masculin) şi potasiu (care ajută la reglarea funcţiei tiroidei la femei), două substanţe care încurajează creşterea libidoului la ambele sexe.

Mierea

Include mierea în jocul vostru erotic și vei avea parte de momente intense. Nu numai că vei sparge monotonia, dar îți va stimula și libidoul. Aceste ingredient conține boron, o substanță care reglează nivelul de estrogen și testosteron. Ambii hormoni sunt cunoscuți pentru faptul că stimulează pofta sexuală.

Ciocolata

Conţine un stimulent numit feniletilamină, care induce o stare de bine similară celei provocate de endorfine. Cu atât mai mult este unul dintre cele mai eficiente alimente afrodisiace, fiind şi un simbol al pasiunii şi romantismului. Se spune că femeile produc de aproape patru ori mai multe endorfine după ce mănâncă ciocolată decât un urma unui preludiu pasional.

Pepenele verde

Acest fruct te va ajuta să transformi o noapte banală într-una plină de pasiune și de plăceri nebănuite. Pepenele verde este bogat în licopen și citrulină, care stimulează circulația sanguină și relaxează vasele de sânge.

Bananele

Conțin vitamina B și potasiu, substanțe necesare pentru producția de hormoni sexuali. Bananele nu sunt doar un afrodisiac bun pentru femei, ci și un stimulent vizual pentru bărbați, astfel că ar trebui să îi inciți imaginația cu un moment erotic.

Ardeiul iute

Ardeiul iute conţine capsaicină, o substanţă care ajută la eliberarea de endorfine în creier. Endorfinele scad senzaţia de durere, creează euforie şi eliberează hormonii sexuali, dând poftă de sex.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • tipuri de penis

  Penisul este organul cu care reprezrentanţii sexului frumos se mândresc, pentru că acesta este, în viziunea lor dovada masculinităţii. Poate avea diverse forme şi dimensiuni în funcţie de cât de darnică a fost Mama Natură. Iată câteva dintre cele mai cunoscute tipuri de penis pe care le poţi întâlni şi ce poate să facă fiecare.

 • jucaria sexuala viata intima cupluri moderne

  Vibratorul este cea mai cunoscută şi cea mai folosită jucărie sexuală. Chiar dacă în continuare îşi are un loc pe lista subiectelor de discuţii tabu, nu are nimeni dreptul să vă judece dacă v-aţi gândit să vă achiziţionaţi una.

 • preferintele sexuale ale femeilor

  Preferinţele sexuale ale femeilor variază, de la cele mai romantice, la cele mai pasionale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor. În articolul de mai jos descoperiţi alte câteva lucruri pe care reprezentantele sexului frumos şi-ar dori ca bărbaţii să le facă mai des în pat.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1