Alcoolul în exces determină apariţia tulburărilor erectile

sex.jpg

Alcoolul în exces determină apariţia tulburărilor erectile
Băuturile alcoolice consumate în exces scad concentraţia de hormoni din organism şi determină apariţia tulburărilor erectile
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Contrar părerii multora, mai multe pahare de vin sau orice altă băutură alcoolică, pot face mai mult rău decât bine. Ştim cu toţii că un pahar de vin pe zi este sănătate curată, sau că vinul roşu face minuni în pat, însă atunci când depăşeşti limita, nimic nu mai poate avea un efect pozitiv.

Alcoolul în exces afectează în primul rând sistemul cerebral, făcându-ne să vedem şi să gândim astfel decât trebuie, dar şi sistemul nervos, inducând somnolenţa, ameţeala şi leşinul

Mai mult decât atât, băuturile alcoolice consumate în exces scad concentraţia de hormoni din organism şi determină apariţia tulburărilor erectile.

Atunci când bei peste limită, terminaţiile nervoase din zonele genitale (atât la femei cât şi la bărbaţi) sunt amorţite, adică îţi poţi lua adio de la excitaţie. Îţi poţi lua adio şi de la un act sexual fără durere pentru că vaginul nu se va putea lubrifia îndeajuns.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5