Ai practica swinging-ul sau schimbul de parteneri? Iată ce presupune

insala.jpg

Ai practica swinging-ul sau schimbul de parteneri
Swingul este experimentat de persoanele nonconformiste, lipsite de inhibitii si care nu prea cunosc noţiunea de gelozie
foto: 123RF

Swingul este o practică veche de când lumea, dar puţini sunt cei care ştiu cu adevărat ce presupune acest lucru. Swingerii sunt acele pesoane, acele cupluri care fac sex în aceeaşi încăpere, cu sau fără schimb de parteneri.

Pentru a practica swingul trebuie să ştii exact ce presupune ca să nu se transforme într-o experienţă traumatizantă. Din acest motiv, trebuie să se ţină cont de anumite aspecte deosebit de importante pentru viaţa ulterioară a cuplului. Încrederea trebuie să fie pe primul loc, iar partenerii trebuie să-şi cunoască foarte bine dorinţele, să fie deschişi şi pregătiţi pentru ce va urma.

De obicei, swingul este experimentat de persoanele nonconformiste, lipsite de inhibitii si care nu prea cunosc noţiunea de gelozie. Pentru ele, este aceea „gură de aer proaspăt”, sau, pur şi simplu, o dorinţă de neoprit de a încerca senzaţii tari şi de a simţii şi un alt tip de plăcere sexuală.

Swingul nu constă doar în satisfacerea nevoilor sexuale, ci presupune şi cunoaşterea reciprocă, participarea la conversaţii şi legarea de prietenii. De obicei, întâlnirile între swingeri nu se fac la voia întâmplării, ci sunt rezultatul unor socializări şi conversaţii pe termen lung.

Majoritatea psihoterapeuţilor consideră că, dintr-o paletă atât de largă de experienţe şi senzaţii, un cuplu este liber să aleagă orice îşi doreşte, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord. Aşadarr, swingul nu este altceva decât una dintre modalităţile prin care cuplul respectiv îşi obţine plăcerea sexuală.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • refuzaţi propunerile partenerului experimenta artificii erotice

    Când sunteţi în intimitate nu este recomandat să refuzaţi iniţiativele şi propunerile de a experimenta noi artificii erotice. Plictiseala şi rutina nu au ce căuta în viaţa intimă a unui cuplu.

  • ce anume favoriza inselatul in relatie

    Odată cu trecerea timpului, cei implicaţi în relaţii serioase tind să nu mai acorde atenţie partenerului de viaţă, iar acest lucru declanşează depresii, supărări, frustrări, anxietate şi, nu în ultimul rând, favorizează înşelatul, deoarece persoanele care se confruntă cu astfel de situaţii încearcă să caute împlinirea în altă parte.

  • Cauzele apariţiei cancerului de col uterin

    Una dintre cele mai cunoscute boli cu transmitere sexuală este cea cauzată de Virusul Papiloma Uman (HPV) și este în strânsă legătură cu cauzele apariției cancerului de col uterin. Potrivit statisticilor medicale, acest virus a fost contactat măcar o dată în viață de peste 80% din persoanele active din punct de vedere sexual.

  • şi internauţii au dezbătut problema fidelităţii în cuplu dintr-o perspectivă ce a stârnit mereu controverse: cine înşală mai mult, dintre femei şi bărbaţi?