Ai penisul mic? Nu dispera, eşti foarte tare!

CLIIMA20121008_0070_1.jpg

Cercetătorii americani au descoperit media lungimii penisurilor în funcţie de rasă, pe un eşantion reprezentativ din 113 ţări.
Citeste tot despre: 

În urmă cu o săptămână, Click! relata pe larg ­ultima statistică mondială în ceea ce priveşte lungimea penisurilor. Conform topului realizat de britanicul Richard Lynn, românii se clasează pe ultimul loc în Europa, cu o medie ruşinoasă de 12,7 centimetri. Însă iată ce spun cercetătorii americani: nu mărimea contează, ci... tehnica.

Cercetătorii americani au descoperit media lungimii penisurilor în funcţie de rasă, pe un eşantion reprezentativ din 113 ţări. Astfel, s-a stabilit că bărbaţii de culoare au o bărbăţie de 16,07 centimetri, caucazienii au penisul de 13,89 cm şi mongoloizii de 10,66 cm.

Acesta e rezultatul adaptării sexului la celelalte proporţii corporale cum ar fi înălţimea, lungimea picioarelor şi lăţimea palmei, dar şi adecvarea la sistemul reproductiv feminin.

Pentru a verifica dacă „mărimea bărbăţiei chiar contează", cercetătorii americani au realizat un sondaj în rândul reprezentantelor sexului fru­mos. Astfel, s-a descoperit că cele mai satisfăcute femei din lume sunt... europencele.

Sunt urmate îndeaproape de cele din rasa mongoloidă şi pe ultimul loc se situează cele din rasa neagră. Deşi peste 50% dintre femei şi-ar dori ca partenerul să aibă penisul mai mare, ele ştiu să se folosească de „aparatura din dotare" pentru a ajunge la orgasm.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre reprezentantele rasei negre, care sunt profund dezamăgite de faptul că peste 68% dintre bărbaţi termină prea repede actul sexual. În Europa însă lucrurile stau altfel: 84% dintre femei sunt deplin mulţumite de dimensiunea penisului partenerului şi de performanţele acestuia.

Click!spune

Întrebate dacă mărimea sexului contează, femeile din Europa de Est au declarat:

20% - este importantă lungimea
1% - este foarte ­importantă lungimea
55% - nu lungimea contează
22% - sunt speriate de mărimi ieşite din comun


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1