Ai băut şi eşti mahmur? Fă sex şi-ţi va trece!

Citeste tot despre: 

O echipă de sexologi brazilieni a descoperit unul dintre cele mai eficiente moduri de a scăpa de mahmureala de dimineaţă după o noapte "de băută" cu prietenii: sexul! Potrivit acestora, cel mai bine este ca după o noapte înecată în alcool să faci sex. Cât mai mult sex!

Cercetătorii brazilieni au efectuat un studiu interogativ asupra a 200 de voluntari, atât bărbaţi cât şi femei. Voluntarii au fost întrebaţi dacă au facut sex după o noapte de beţie fiind şi care au fost rezultatele în ceea ce priveşte mahmureala. Rezultatele au arătat faptul că zece minute de sex matinal sunt suficiente pentru ca mahmureala să dispară, scrie Actualno.

Sexologii explică acest fenomen prin următoarele argumente: lupta cu mahmureala este câştigată datorită a doi hormoni pe care corpulnostru îi secretă în timpul sexului. este borba despre prolactina (la femei) şi testosteronul (la bărbaţi). Aceşti hormoni ajută la eliminarea toxinelor din organism refăcând vitalitatea acestuia.

Sexologii atenţionează însă că sexul matinal nu ajută în cazul în care ai băut peste măsură. Dacă eşti beat pulbere sexul nu te va ajuta decât să te faci, eventual, de râs.

loading...
Loading...